Bănuiesc că cineva trișează, pot fi sigur?

 • Community Manager

  Primim adesea întrebări despre ceea ce se consideră a trișa și ceea ce nu este. Managerii raportează utilizatorii doar pentru că au reușit să construiască o echipă foarte bună, pentru că i-au bătut în timp ce echipa lor este mai bună sau chiar raportează managerii pentru că nu pierd un meci.

  După vă puteți imagina acest lucru creează o întârziere uriașă și un volum de muncă inutil, având pentru a verifica toate aceste rapoarte.

  Deci... Să încercăm să reducem acest lucru, explicând când managerii încalcă Termenii OSM și când ar trebui să fie raportați.

  Există în principal 3 situații în care este ușor pentru utilizatori să se remarcate atunci când un manager încalcă Termenii OSM:

  A se raporta la transferuri ilegale
  Efectuarea transferurilor între 2 sau mai multe echipe (gestionate de oameni) în cazul în care una dintre ele este în mod clar de care beneficiază cu aceste transferuri

  Cumpararea de jucători slabi, care nu îmbunătăți echipa ta de sume uriașe, fără un motiv clar pentru aceasta (nu au suficienți jucători pentru a linia din cauza leziunilor sau suspendarea)
  Cumpararea de jucători puternici, care va îmbunătăți echipa ta de valori foarte mici, fără a avea un beneficiu clar pentru vânzător
  A se raporta la Conturi multiple

  Coluziune: Un singur utilizator care controlează mai multe echipe sau un grup de utilizatori care joacă ca un grup pentru a "asigura" că o anumită echipă va câștiga liga prin stabilirea tactici pierde, up-uri linie slab, jucători pe poziții greșite și / sau să se joace cu cea mai puternică linie de sus și camping rivalii lor
  Nume ofensatoare, nume de liga, profiluri, insulte prin INTERMEDIUL PM, Numele echipajului ... . Etc
  NOTĂ importantă: Toate rapoartele ar trebui să includă o descriere clară a ceea ce raportați și a adăugat dovezi (dacă este necesar, încărcați capturi de ecran pe un site de găzduire de imagini și adăugați linkurile pe raport)