Rating Glitch en een Tactieken glitch

 • Dutch Users

  Goeiemorgen, de laatste tijd (en zeker tijdens transfer madness) ervaar ik nogal wat glitches met het rating systeem. Dat varieert van dat er een 0 rating staat bij de tegenstander (ik kon helaas daar niet 123 een screenshot van vinden), een random rating (van bijv. 34) terwijl al zijn spelers boven de 95 zijn, en soms staan er gewoon helemaal niks meer (dus geen rondje of getal). Ik heb ook een aantal screenshots meegegeven dus ik hoop dat jullie dit probleem kunnen fixen. Ook ervaar ik een glitch waarbij alle tactieken door elkaar staan, die tactiek heet dan Neutraal. Ik hoop dat alles duidelijk is en deze glitches opgelost kunnen worden.

  Rating Glitch:
  Het lukt me niet om hier de screenshot te uploaden er staat dan: ERROR. Request Entity Too Large. Als iemand mij kan vertellen hoe het wel kan zou dat erg fijn zijn.

  Tactieken Glitch:
  Screenshot_20201118_184621_com.gamebasics.osm.jpg
  mvg,
  Mees

 • Moderator NL

  @mees2006_4_nl

  Hoi,

  Wellicht dat het volgen van onderstaande stappen de glitches kunnen verhelpen.

  1. Verwijder alle app-data
  2. Verwijder de OSM-app
  3. Herstart je telefoon
  4. Installeer de OSM-app weer opnieuw

  Indien deze stappen het probleem niet oplossen, dan zal je het bugtemplate zo volledig mogelijk moeten invullen, inclusief screenshots van de problemen. Indien het niet lukt om de screenshots rechtstreeks op het forum te plaatsen, dan kan je deze ook via een uploadsite als Lightshot uploaden en dan de link hier op het forum plaatsen. Het bugtemplate vind je in onderstaand topic.

  https://forum.onlinesoccermanager.nl/topic/451/belangrijke-informatie-graag-lezen

 • Moderator NL

  Geen reactie verder, dus tijd om dit topic te sluiten.