• Dutch Users

  Goedenavond,

  Als fervent OSM speler van het eerste uur heb ik al meerdere keren een league aangemaakt. Dat me dat nu 400 coins kost, prima. Alleen lijkt er iets mis gegaan te zijn.

  Ik heb de instelling van de league gewijzigd en 3 zaken uitgezet: besloten trainingen, afronden timers en clubkascompensatie.

  Daarna heb ik een team gekozen (Valencia op mijn hoofdaccount), maar vervolgens zie ik in de competitie die is aangemaakt alles opties nog gewoon aanstaan!?

  Kan dit worden hersteld? Want beetje zonde van de 400 coins dan, terwijl ik alles gewoon goed heb ingesteld volgens mij.

 • Moderator NL

  @t-de-roo_nl

  Hoi,

  Dan zal je waarschijnlijk toch je competitie niet met de juiste instellingen gestart zijn. Tenzij je met een screenshot kan aantonen dat je daadwerkelijk deze instellingen had uitgezet en dus te maken hebt met een bug, kunnen we verder niets voor je doen. Het enige dat je dan zelf kan doen is ontslag nemen nadat de eerste wedstrijd gespeeld is en opnieuw een competitie aan te maken. Uiteraard betaal je dan weer opnieuw de Bosscoins.