Irritatie/onvrede/falen van nieuwe transfer engine

 • Dutch Users

  Hallo.

  Het valt mij op hoe slecht de nieuwe transfer engine werkt.
  Nu met de nieuwe tijden dat de workers langskomen, of nouja, die lijken wel helemaal niet langs te komen, dat is juist het probleem.
  Daarnaast is het vind ik super irritant dat er geen pijl om te trekken valt of en wanneer ze dan wél langskomen.
  Ik snap ook niet zo goed de beweegreden van osm basics voor deze verandering, aangezien ik nog niet heb ervaren dat osm traag werkt door de 'drukte' rond de normale transfer tijden.
  Het stoort en hindert wel echt de vooruitgang op de/mijn slots. Ik zit nu in de voorbereidingsfase, er staan talloze spelers van verschillende managers op de lijst, en met zo'n slechte club als die ik nu heb zouden de spelers in deze beginsfase van de competitie als warme broodjes van de bank moeten vliegen.
  Echter doen ze dat dus niet. Momenteel zijn er op mijn 2de (frankrijk) en 3de slot (Spanje) sinds vanochtend geen spelers meer verkocht. Erg opmerkelijk, en heel vervelend. Volgens mij werken de engines op die slots dus gewoon niet. Ik denk dat het te maken heeft met de nieuwe verandering van de engine transfer tijden. Graag actie hierop!! Dank.

 • Moderator NL

  @jkwadraat_nl

  Er zijn/waren inderdaad wat probleempjes met de transferengine en die worden dit weekend geëvalueerd door Gamebasics. Zie ook dit topic: https://forum.onlinesoccermanager.nl/topic/59978/transfer-engine-koopt-geen-spelers-meer

  Dat jij verder geen problemen aan de traagheid ervaart wil niet zeggen dat die er niet zijn. Anders zouden ze deze update aan de transferengine niet maken. Vergeet ook niet dat hoewel we hier in Nederland snel internet hebben, dat dit niet overal op de wereld het geval is.

  Verdere feedback over deze verandering mag je in het betreffende discussietopic op OSM: Het Spel plaatsen: https://forum.onlinesoccermanager.nl/topic/559/discussietopic-nieuwe-updates