het niet kunnen zien van spelers positie.

 • Dutch Users

  beste osm,

  ik speel dit spel al wat langer en heb nooit problemen gehad. maar tot op verkorst is er een update geweest om spelers een positie te geven. Vet goed idea! maar nu komt het. ik kan dat dus niet zien. ik heb me osm upgedate maar dat hielp niet. toen dacht ik nah ik ga mijn telefoon updaten misschien is dat het. ook niet.. toen dacht ik, ik gooi de app er af en installeer het opnieuw. maar helaas dat lukt niet. toen dacht ik oke misschien is mijn telefoon gewoon niet goed laat ik me laptop proberen. maar je raad het al ook daar kan ik het niet zien. iedereen in mijn crew ziet het al mijn vrienden zien het alleen ik niet. het is een frustrerende rit om steeds te vragen aan mensen welke positie de speler heeft... ik wil graag een oplossing maar heb het gevoel dat ik er alles aan gedaan heb. is er iets wat ik niet weet of nog kan doen. mijn telefoon is een samsung s21 ultra. dus kan inprensipe ook niet het toestel zijn. iemand hier die mij kan helpen??

 • Dutch Users

  Het is vervelend als dit al wel meeweegt in de wedstrijdresultaten, terwijl de detailposities zoals linksachter nog niet voor iedereen zichtbaar zijn (bij mij ook nog niet). GameBasics heeft er volgens mij officieel nog niets over gezegd.

 • Moderator NL

  @m-van-look_nl

  Hoi,

  Het tonen met spelersposities is een test en is dus slechts voor een bepaald percentage gebruikers zichtbaar. Gamebasics gebruikt deze tests vaak voor het eventueel implementeren van nieuwe features. Tijdens deze test hebben de posities geen invloed op de wedstrijdsimulaties.