Hile yapan Kullanıcının hala banlanmaması hakkında
-
Merhaba, nomalde buraya şikayet yazılmadığının ve raporlamanın oyun içinden yapıldığının farkındayım. Ligimdeki hileciyi daha önce banlatmıştım, lakin bu hileci yeni bir hesap açıp tekrardan lige geldi. Hileciyi tekrar raporlamak istediğimde oyun bana, Lig araştırılıyor uyarısı veriyor. Tamı tamına 1 haftadır bu uyarıyı veriyor ve oyuncu hala oyundan banlanmıyor. Kanıtlarıyla beraber destek ekibinize mail de attım ama yine müdahale edilip banlanmadı. Belki müdahale edersiniz umuduyla artık buraya da şikayetimi yazmak durumunda kaldım. Lütfen bu hileciye müdahale edilsin. Oyuncu çoklu hesaplar açıp, lige girip, diğer hesaplarıyla asıl hesabı arasında oyuncu alışverişi yapmaktadır. Hilecinin kullancı adı: ‘AMIRALI_6165’. Hilecinin diğer hesapları ve hile hile yaptığına dair kanıtlarda ekran görüntülerinde yer almaktadır. Artık şu adama bir müdahale edilsin yeter. 1 haftadır uğraşıyorum, bu forum mesajından sonra da hala müdahale edilmezse ben ligden çekileceğim.
-
@barbossq Merhaba ;
Hile yaptığını düşündüğünüz menajerin profiline girip hileciyi rapor et kısmını kullanarak şikayette bulunabilirsiniz. Hile raporunu oluşturup gönderdikten sonra oyunda kayıtlı mail adresinize gelecek olan hile raporu aktivasyon mailini onaylamayı unutmayınız. Moderatörlerimiz en geç 72 saat içerisinde raporunuzla ilgilenecektir. Forumlardan hile bildiriminde bulunmak yasaktır. İyi oyunlar. -
@saidkayaa kardeşim anlatamadım galiba, konu içeriğinde kalın harflerle şu şekilde yazdım ; 'Hileciyi tekrar raporlamak istediğimde oyun bana, Lig araştırılıyor uyarısı veriyor.' İlaveten burada şikayet yazılmadığının farkında olduğumu ve 1 haftadır bu mesele ile uğraşmama rağmen, mailler atmama rağmen sonuç alamadığımı belirttim. Lütfen yazının tamamını okumadan yanıt yazmayınız.