Başarılarımdaki Şampiyonlar Kupası Sorunu
-
Ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere ben daha önce Şampiyonlar Kupası'nı 1 kez kazandım. Ancak Şampiyonlar Kupası'nı 1 kez kazandığım zaman elde etmem gereken başarı açılmamış fakat 2 farklı takımla kazanmamı gerektiren başarının ilerlemesi 1/2 olarak gözüküyor. Eğer ortada benim düşündüğüm gibi bir hata varsa uygun zamanda düzeltilmesini eğer hata yoksa da bu başarının neden açılmadığı hakkında düzgün bir açıklama yapılmasını arz ederim.
-
@berkekorkut yukarıdaki başarım aşağıdakinden daha yeni olabilir hocam. yani sen başarıyı sağladığında "1 şampiyonlar kupası kazan" başarımı olmayabilir.
bildiğim kadarıyla da yeni başarımlar eklendiğinde başarımın sağlanması için gereken şartlar, eklendikten sonrasını kapsar. -
@berkekorkut Merhaba,
Şampiyonlar kupasını 25.04.2020 tarihinde kazanmışsınız bu sırada Şampiyonlar Kupası test özelliğinde olduğu için önceden eklenen başarılar sayılmamıştır. 11.05.2020 tarihinden itibaren tüm başarılar sayılmaya başlandı. Şampiyonlar Kupası koleksiyoncusu başarınız bir ligi bitirdiğinizde tüm lig geçmişiniz incelendiği için ve 1 kez kazandığınız için 1/2 şeklinde gözükmektedir.
Not: Türkçe versiyonda normal Şampiyonlar Ligi'nin adı da Şampiyonlar Kupası olarak gözüküyordu fakat daha sonra Şampiyonlar Ligi olarak düzeltilmiştir.
İyi oyunlar.