Kan geen nieuwe competitie instellen op Server Johan.


 • Mijn andere competitie op Server Johan, Mister100 World league loopt morgen af en ik probeer een nieuwe competitie in te stellen, nl Brazilië en wil Sao Paulo nemen. Nu wil ik moderator tools openen maar hij doet deze niet open, hij gaat telkens naar het opening scherm van de lopende competitie. Dus ik kan geen nieuwe competitie instellen. Kan u mij vertellen of dit een nieuwe bug is of wordt deze competitie dan weer in hetzelfde land opgestart dan waar we nu gespeeld hebben, wanneer ik geen nieuwe competie kan instellen ?
  Bij voorbaat dank.
  Mister100

 • Moderator NL

  @mister100_nl

  Hoi,

  Dit is een aparte bug en is bekend bij Gamebasics. Heb je de beschikking over de OSM app? Zo ja, dan kan je de instellingen maken via de app. Dit probleem speelt namelijk alleen op de webversie van OSM.


 • @fc-eddie_nl Bedankt, het is nu oke, via tablet was het geen probleem. Ik waseen beetje in paniek,maar dat zal je wel begijpen denk ik. Ik heb mijn beide competitie's van 2003, en geraak ze niet graag kwijt door een stomme bug. Nogmaals bedankt voor de snelle reactie.
  Mister100.

 • Moderator NL

  @mister100_nl

  Goed om te horen dat het gelukt is. Dan sluit ik bij deze je topic.