Managerlijsten zonder punten of medailles - deel 2?

 • Dutch Users

  Toch nog even een reactie op de hieronder afgebeelde afsluitende post.
  eindreactie op topic..JPG

  In de forumpost van de door jou gestuurde link beweert de Admin dat de medailles zo goed zijn ontvangen door de managers!!!!!!!!
  Voor deze bewering zou ik dan graag een zichtbaar bewijs willen zien dat er duizenden managers enthousiast op het invoeren van de medailles hebben gereageerd.

  Je schrijft zelf dat de medailles niet meer getoond worden in de managerlijsten omdat er zo veel commentaar op was gekomen.

  Dat is naar mijn mening zeer terecht dat er heel veel commentaar op komt!!!!
  Nu spelen we dan voor spek en bonen?
  Hoe wordt nu de volgorde van de managerlijst vastgesteld?????

  Bij het toekennen van managerpunten was het juist een sport om met een team met een lage doelstelling hoog in de competitie te eindigen.
  Als je dan een keertje verloor was dat, in tegenstelling tot de medailles, geen ramp voor de waardering aan het einde van de competitie.
  Als je bij het toekennen van medailles nu 1x verliest dan verlies je soms wel tot - 2000 medailles bij 1 nederlaag (afh. van je nivo - ik zit momenteel in nivo 10 = legende) en is het hele seizoen verkloot, dat kan je dan in de hele competitie niet meer goed maken.
  De medaille waardering voor managers in verschillende nivo's is totaal onduidelijk, niet zichtbaar en niet evenwichtig gekozen.

 • Moderator NL

  @senior-22_nl

  Hoi,

  Deze berekening gaat op een andere manier dan bij de managerpunten. Hoe? Dat weten wij ook niet. Gamebasics deelt dat soort informatie niet, net zoals niemand precies wist hoe de berekening van de managerpunten ging. Echter, kan je hier wat extra informatie vinden (klik daarna op het vraagtekentje). Dat ze nu niet meer getoond worden, wil niet zeggen dat daarmee de berekening ook stopt. Je blijft ze ontvangen en je speelt nu dus niet voor spek en bonen.

  Bewijs ga je toch niet krijgen en daarnaast is Gamebasics ook helemaal niet verplicht om dat te geven.

  Wil je verder discussiƫren over de medailles, dan mag je dat in onderstaand topic doen. Dat topic is daar namelijk speciaal voor bedoeld.

  https://forum.onlinesoccermanager.nl/topic/59470/discussie-divisies/141