[bug] Seizoen gereset voor het eind van het Seizoen

 • Dutch Users

  Managernaam: drcactes
  Clubslot: slot 1
  Datum en Tijd van het optreden van de bug: 10-8-2021 Rond 14:20 en 14:25 achtergekomen preciese tijd weet ik niet
  Team: Wolverhampton Wanderers FC
  Competitienummer: 6412551
  Server: Dirk
  Screenshot: https://prnt.sc/1mafcnd
  Welk apparaat: PC browser en Android app
  Bug stap voor stap omschrijving: Er kwam een melding van een league van een vriend die ik om ongeveer 14:20 zag die iets zei onder de lijnen van: "Er is een nieuw seizoen begonnen, wil je blijven in de league van Mr Octaav?"
  Overige opmerkingen: Ik weet niet of dit normaal is omdat er wel een bericht kwam, maar het lijkt mij niet de bedoeling omdat we net de eerste speeldag in gingen. Het is ook niet alleen bij mij, bij mijn vriend is het ook gereset.
  Browser: google chrome
  Merk + type toestel: Samsung A40
  OS Versie: Android 11
  OSM App Versie: 3.5.27.5

 • Moderator NL

  @drcactes_nl

  Hoi,

  Dit kwam door een probleem met een server waardoor er de nodige competities corrupt zijn geworden. Jullie competitie zal dus een van de getroffen competities zijn en is om die reden gereset. Alleen de competitiemoderator blijft in de betreffende league zitten. Alle overige managers worden 'gekicked' en je zal dan weer opnieuw de competitie moeten joinen.

  Alle Bosscoins die zijn gespendeerd in getroffen competities worden binnenkort teruggestort.

 • Dutch Users

  @fc-eddie_nl

  Hallo,

  Bedankt voor uw hulp, ik begrijp alleen niet helemaal wat u bedoelt met:
  "Alleen de competitiemoderator blijft in de betreffende league zitten. Alle overige managers worden 'gekicked' en je zal dan weer opnieuw de competitie moeten joinen."
  Ik neem aan dat de moderator de persoon is die de competitie heeft aangemaakt. Dus in welke in blijft hij dan in de league zitten en de rest niet? Ik had contact opgenomen met de persoon die het had aangemaakt en bij hem is het ook gereset.

  Sorry als ik nu een domme vraag stel en bedankt voor uw hulp.

 • Moderator NL

  @drcactes_nl

  De competitiemoderator zijn gebruikers die betaald hebben voor hun competitie. Alle andere gebruikers zijn ingestapt in een competitie zonder daarvoor te betalen. Om die reden blijven moderators hun competitie en team behouden.

  Met 'reset' bedoelen we in dit geval dat de competitie weer van vooraf aan begint, dus weer vanaf voorbereidingsdag 1. Dit is dus gebeurd omdat gebruikers door dit probleem hun team niet hebben kunnen managen.

 • Moderator NL

  Als het goed is hebben alle getroffen managers een bericht ontvangen en kunnen de Bosscoins die verloren zijn gegaan nu geclaimed worden.

  Uiteindelijk hebben de ontwikkelaars voor een iets andere aanpak gekozen en heeft iedereen zijn team behouden. Competities zijn gereset, maar niemand is daarna 'gekicked'.

  Indien er iets toch niet goed lijkt te gaan, dan mag dit in het onderstaande topic vermeld worden.

  https://forum.onlinesoccermanager.nl/topic/63771/competitie-start-niet/14