Oyun motoru
-
Merhaba
Uzun yıllardır oyunu oynarım ve şunu anladım eğer bir maçı kazanamayacaksan taktik oyuncu kadro değeri hepsi anlamsız. Özellikle turnuvalarda bazı menajerlere karşı asla şansınız olmuyor. Winners Cupta 800 kusür kadromla ilk maçta deplasman da 500 kusür kadrosu olan rakibime 2-0 yenildim. Bugün evimde rövanş maçını 2-0 önde götürürken ilk yarı da 26. Dakika da önce SF oyuncum sonra SLA oyuncum daha sonra sakatlanan SF oyuncumun yerine giren SF oyuncum sakatlandı ve SF pozisyonun da DOS oyuncum oynamak zorunda kaldı. Ayrıca 2 kere direkten dönen pozisyonum oldu. Maç 2-0 bitti ve uzatmalara gitti. Uzatmanın 111. Dakikasında rakip penaltı kazandı ve 3-1 skorla deplasman golü kuralı ile turu geçti. 300M kadro farkına rağmen rakip oyuncuları maça çıkarken koyu yeşildi maçta sarıya düşmüş olmaları lazım benim full yeşildi buna rağmen stadyumum yani evde oynama avantajı son seviye olmasına rağmen turu geçemedim. Çünkü osm motoru öyle istedi rakibe ne yapıp edip turu verecekti ve verdi. 3 forvet oyuncusu sakatla 2 direkten dönen pozisyon ver rakibe penaltı ver bu neyin koruması çok merak ediyorum. Çünkü bunun taktikle alakası yok. Baya fazla boss coin mi satın alıyor ? Boss coin satın alınınca oyun motoru tarafından korumaya alınıyorsak bende her hafta büyük paketlerden alabilirim yeter ki böyle olduğunu biliyim. 24 şuta 9 şut ve 24 şutta sadece 3 gol çıkarabiliyorum şaka gibi. Rakip ise 9 şut atacak kadar az pozisyona girmesine rağmen penaltı kazanıyor. Parayla oyuncu olmak değil futbol bilgimizi konuşturmak istiyoruz. -
Merhaba, konuyla alakalı cevap Oyun Motoru başlığınızda verildi aynı konular hakkında üst üste birçok kez başlık açmanız cezalandırılmanıza sebep olabilir.
İyi oyunlar.
-
-