Menajer puanı adaletsizliği
-
Yaklaşık 2 senedir zevkle bu oyunu oynuyorum fakat ilk defa bu kadar oyundan soğuduğumu hissediyorum. Ana hesapta üst üste 2 maçta kırmızı kart görerek bir maçı kaybettim bir maçta da berabere kaldım dolayısıyla menajer puanım bir hayli düştü buraya kadar her şey normal oyunun doğasında var diyeceksiniz kabul ama benim emek emek gerçek menajerlere karşı +30, +40 kazandığım menajer puanları sadece 1 maçı kaybettiğimden dolayı -1000 menajer puanı kaybediyorum ve bu durum cidden zoruma gidiyor ki sıralamaya baktığımda üst sıradaki menajerlerin %90ı hile yapıyor illegal yollarla kazanıyor bu yüksek puanları eskisi gibi adil bir yolla sıralamada üst sıralara oynamanın yolu kalmadı sanırım, bu sistemin yeniden yapılandırılması gerektiğini düşünüyorum ve bu konuda bir şeyler yapılmasını diliyorum.
-
@grandemert35 kesinlikle sana katılıyorum
-
@grandemert35 Kesinlikle düzeltilmesi gereken bir durum. Rekabeti yüksek liglerde oynayan menajerlerin sıralamada yükselmesi imkansız bir hale geldi. Örneğin; Ekip savaşında hedef tuttursak bile eksi madalya ile bitiriyoruz.
-
Konu hakkında aşırı muzdaripim ben de tekrar tekrar yazıyorum ama dönüş yok o kadar saçma hale geldi ki artık sinirlerim bozuluyor ben de düzelene kadar bırakmaya kadar verdim.
-
@GrandeMert35 Geri bildiriminiz için teşekkürler. Menajer madalya sistemi kullanıcılardan alınan bildirimlerle geliştirilmeye ve güncellenmeye devam edecek.
OSM de hile yaptığını düşündüğünüz menajerleri https://support.onlinesoccermanager.com/hc/tr/requests/new aracılığı ile raporlayabilirsiniz. (Sadece ingilizce)
-