OSM Türkiye Milli Takımı
-
@mangetsu35 Ya Kazanacağız, Ya Kazanacağız
-
Herkese Merhaba;
Dünya Kupası F Grubu ilk maç sonucuyla karşınızdayım.
Zorunlu bir oyuncu değişikliği yaptık ve @mahser_seytan oynadı. MVP için ayrıca tebrikler. 100 puan cezasıyla başladığımız savaşı üstün bir oyunla kazanarak, gruptaki ilk galibiyetimizi aldık.
Mücadele eden timimizi tebrik ediyorum.
- Maçımız grubun favorilerinden İspanya'ya karşı olacak.
Bu maçın timi;
@mangetsu35
@mahser_seytan
@1The-PROFESÖR
@muratpdr2805
@TunahanYildirim10şeklinde olacak. Tim arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
U21 Konfederasyon Kupası'nda gruptaki 2. ve son maçımızı Fransa ile oynuyoruz.
Bu maçın kadrosuna, Dünya Kupası kadrosunda da yer aldığından dolayı statü gereği kadro dışı kalmış olan Özgür Deniz TÖRE yerine, Golden Boys ekibinden IIMSBIIx1 nickli Muhsin arkadaşımızı dahil ettim.
U21 Hazırlık Maçı olağan programımızda ise, sıradaki rakibimiz Peru.
Bizleri bu müsabakada;
@kew344 - Sons of Anatolia Akademi
@sawooo - Espresso United
@sezo55 - MUHAFIZGÜCÜ
@Mr-Akmurat - SEVDAMIZ FUTBOL
@hkul710 - Espresso Unitedtimi temsil ediyor, savaşın 4. günü bugün oynanacak.
Gelişmeler ve maç sonuçlarıyla tekrar burada olacağım.
#bizkazanacağız
Herkese keyifli oyunlar.
-
Herkese Merhaba;
Dünya Kupası F grubu ikinci maç sonucuyla karşınızdayım.
@mangetsu35
@mahser_seytan
@1The-PROFESÖR
@muratpdr2805
@TunahanYildirim10timi ile mücadele etmiştik.
Kalitemizi göstererek, gruptaki direkt rakibimizi hezimete uğrattık. Tüm tim arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gruptan çıkmayı garantiledik ancak, grup 1.liği için, Romanya maçından da galibiyetle ayrılmaya gayret edeceğiz.
Bu maçın kadrosu;
@fernandojosetorressanz9
@Erdemgecimli
@ilkay0307
Özgür Deniz TÖRE
@1The-PROFESÖRşeklinde olacak. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
U21 Konfederasyon Kupası'nda, gruptaki ikinci maçımızı da kazandık.
Çeyrek finaldeki rakibimiz Mısır ve bu maç şu anda oynanıyor. Bu maçın kadrosu da;
@omerovvvvv
@cyrstal
@Olacagiz_da_61
IIMSBIIx1
@kew344şeklinde.
U21 Peru hazırlık maçının sonucunu paylaşmamışım, bunu da kazandık, tüm arkadaşlarıma tebrikler.
U21 Konfederasyon Kupası Çeyrek final sonucu ile tekrar burada olacağım.
#bizkazanacağız
Herkese keyifli oyunlar.
-
Herkese Merhaba;
Dünya Kupası'ndan son haberler, U21 Konfederasyon Kupası ve son gelişmelerle buradayım.
Grubumuzu 3'de 3 yaparak lider tamamladık:
Dünya Kupası aşamasındaki eşleşmeler, aşağıdaki gibi oldu:
Kadroda iki değişiklik yaptık. Bir boş kontenjanımız vardı, oraya @guntaycakmakci dahil oldu. Grup maçlarının ikisinde görev verdiğim ve başarılı bir oyun ortaya koyan sevgili kardeşim Özgür Deniz TÖRE yerine de @Bafegomis27 dahil oldu.
İlk maçımızı 14.06.2023 Çarşamba günü Hollanda'ya karşı başlayacak müsabaka ile oynamaya başlıyoruz.
@fernandojosetorressanz9
@Erdemgecimli
@mahser_seytan
@muratpdr2805
@mangetsu35timiyle mücadele edeceğiz.
U21 Konfederasyon Kupası'nda, üst üste zaferler alarak finale kadar gelerek, Macaristan'a rakip olduk.
Önce Mısır,
Ardından da Venezuela'yı ezerek geçtik.
Tüm timi kutluyorum, mükemmel bir iş çıkıyor. U21 Dünya Kupası'ndan sonraki ikinci kupamıza artık bir maç uzaktayız.
Final kadromuz;
@omerovvvvv
@ozgurdi
@Olacagiz_da_61
@cyrstal
@kew344şeklinde olacak.
Bu arada Hindistan ile de bir hazırlık maçı oynadık. Dünya Kupası kadrolarından bir tim çıkardılar.
Birlikte oynama alışkanlığı kazanan arkadaşlarımız bir başka zafere imza attılar. Seçmek artık gittikçe zorlaşıyor. Muhteşem bir oyuncu topluluğuna sahibiz.
@hkul710
@Mr-Akmurat
@sezo55
@sawooo
@guntaycakmakcitimimizi de tebrik ediyorum.
Gelişmelerle tekrar burada olacağım.
#bizkazanacağız
Herkese keyifli oyunlar!
-
@mangetsu35 Son durum nedir?
-
Herkese Merhaba!
Vakit bulamıyorum bu sıra, organizasyon çok yoruyor, takip edenler kusura bakmasınlar.
Pek iyi haberlerim yok ama bildirmek görevim tabii.
U21 Konfederasyon Kupası Finali'ni Macaristan'a kaybettik.
Bu turnuvada ilk kez boy gösteren takımımızı elde ettiği bu başarı için yürekten kutluyorum. Herkes canla başka elinden geleni yaptı.
Turnuva MVP'si olan @cyrstal arkadaşımıza da kocaman ayrıca tebrikler.
Dünya Kupası'nda yaptıklarımıza geldi sıra.
Kıtasal elemelerden sonraki grup aşamalarında, ilk maçımızı Hollanda'ya karşı oynadık.
Bu galibiyetten sonra, Kolombiya maçında şok bir skorla mağlup olduk.
Tabi bunda Amerika serverında oluşan bir hata sebebiyle, 2 saat arayla bir sonraki günün maçının da oynanması hadisesinin de etkisi var. O bir günü yok saydık fakat, çevirmemiz muhtemel bir durumu da yok saymış olduk otomatik olarak.
Bu sonuçlardan sonra oluşan puan durumu şöyle:
Grubumuzun son maçını lider İran'a karşı oynayacağız. Çok sevgili kardeşim, yakın arkadaşım @Arashlak77 ve takımına başarılar diliyorum, çetin bir savaş olacak.
Bu savaşta;
@fernandojosetorressanz9
@Erdemgecimli
@mahser_seytan
@mangetsu35
@muratpdr2805timiyle mücadele edeceğiz.
İran'ı yenip bu gruptan çıkacağız.
Gelişmelerle tekrar buralarda olacağım.
#bizkazanacağız
Herkese keyifli oyunlar!
-
@mangetsu35 başarılar dilerim
-
Herkese Merhaba!
Dünya Kupası, Grup Aşamaları B Grubu İran maçı sonucuyla karşınızdayım.
Bir önceki postta da söz verdiğim gibi, İran'ı yendik ve bu maçtan önce 3. sıradayken, grubumuzu lider tamamladık.
Tüm tim arkadaşlarımı ve MVP @fernandojosetorressanz9 (averajla!) kardeşimizi tebrik ediyorum.
Büyük Finaller aşamasındaki son 16'da rakibimiz Portekiz.
Bu tur için bir oyuncu değişikliği yaptım, @ilkay0307 yerine, @Beta-Hydranoid dahil oldu.
Bu arada Arjantin ile rövanşlı bir çift hazırlık maçı oynuyoruz.
@hkul710
@hector-velez
@sezo55
@Mr-Akmurat
@sawoootimimize başarılar.
Sonuçlarla tekrar burada olacağım. 15.08.2023 maçında Portekiz maçımız başlıyor, 5'liye bugün karar vereceğim.
#bizkazanacağız
Herkese keyifli oyunlar!
-
@mangetsu35 Harika mucize dönüşleri severiz
-
Herkese Merhaba;
Dünya Kupası sonuçlarıyla karşınızdayım.
Portekiz'e son 16 turunda kaybederek elendik maalesef.
Turnuva boyunca emek veren her arkadaşıma teşekkür ederim.
Önümüzde iki turnuva var, biri Asya Afrika Şampiyonası, geçen 2 sezon da oynamıştık hatırlarsanız ve derece yapmıştık. Bu sezon şampiyonluk parolası ile çıkacağız maçlarımıza. Yine topraklarımızın bir kısmının Asya'da yer alıyor olmasından ötürü, misafir kontenjanından katılıyoruz bu turnuvaya.
Tarihler netleşince, kadroları açıklarım.
Bir diğeri, 2024 başında başlayacak olan Avrupa Şampiyonası. Bu turnuvada da, özellikle yeni arkadaşların çoğunlukta olduğu bir kadro ile mücadele edeceğiz.
Hemen akabinde 2024 Dünya Kupası Kıtasal Elemeleri başlayacak zaten.
Kazandığımız her maçın başarısı oyuncularımızın tamamının, her mağlubiyetmizin sorumluluğu ise, yalnızca benimdir.
İki ayaklı Arjantin hazırlık maçının sonuçlarıyla burada olacağım tekrar.
Herkese keyifli oyunlar!
-
Herkese Merhaba!
Biraz bizden haberler zamanı, anlatacak çok şey birikti.
Arjantin iki ayaklı dostluk maçını kazandık:
Ardından, AAO Turnuvası'nın grup ilk maçında, Kosova'yı mağlup ettik:
Ardından, yeni biten hazırlık maçında, Sırbistan'ı da mağlup ettik:
Şu an devam eden Azerbaycan hazırlık karşılaşmasını da önde götürüyoruz:
31 Ekim'de Hindistan ile AAO Turnuvas Grup 2. maçını oynayacağız ve yarın İtalya ile hazırlık maçımız başlıyor.
Çalışmaya devam ediyoruz.
#bizkazanacağız
Herkese keyifli oyunlar.
-
@mangetsu35 Başarılar dilerim Milli Takım
-
saaaaaaaaaaaaa
-
-
@mangetsu35 Merhabalar,
Var mıdır güncel bir şey milli takımlar ile alakalı
-
Herkese Merhaba;
Birkaç haber ve duyurumuz var:
İtalya maçımız iptal oldu, onun yerine 8 Nations Cup hazırlık turnuvası oynadık.
Turnuvada, biz, Portekiz, Birleşik Krallık, İtalya, Kazakistan, İtalya, Brezilya ve Sırbistan yer aldı.
İlk maçta Birleşik Krallığı mağlup ettiysek de, maalesef yine Portekiz'e elendik.
Asya & Afria Şampiyonası'nda Hindistan'ı da yendik ve şu anda Rusya ile Çeyrek Final oynuyoruz.
Bunun yanı sıra Ocak ayında Avrupa Şampiyonası, Copa America ve U21 Dünya Kupası organizasyonları başlayacak. Bildiğiniz üzere bu seviyedeki milli takımlar turnuvalarını ben ve bu turunuvalarda ayrı ayrı yer alan ekiplerim organize ediyor. Yine en iyi sonuçları almak için var gücümüzle çalışacağız bizim dahil olacağımız 2 turnuvada. Ardından da yıl ortasında zaten Dünya Kupası kıtasal elemeleri başlayacak.
Sıra geldi duyuruya;
@TunahanYildirim10'u Türkiye Milli Takımlar 2. Kaptanı olarak atadık, kendisi zaten bana çok yardımcı oluyordu, bir nevi adını koymuş olduk. Kendisine başarılar dilerim. Ben de zamanı geldiğinde görevi nasıl devraldıysam, kendisine devredeceğim.
Gelişmelerle ilgili bilgilendireceğim, bu sıralar çok yoğun her şey. Daha sık yazmaya çalışırım.
#bizkazanacağız
Herkese keyifli oyunlar!
-
Herkese Merhaba;
Asya & Afrika Şampiyonası'nda, son Dünya Kupası 3.'sü ve 2022 Dünya Kupası Şampiyon'u Rusya'yı oldukça çetin geçen bir maç sonunda mağlup ederek, yarı finale yükseldik.
Turnuva boyunca üstün performans verdi oynayan tüm arkadaşlarımız fakat bu galibiyetin ayrı bir parantezi var, gerçekten üst klasman bir karşılaşmaydı, gönülden tebrik ediyorum.
Yarı Finaldeki rakibimiz Libya.
Gelişmeleri tekrar bildiririm.
#bizkazanacağız
Herkese keyifli oyunlar!
-
@mangetsu35 Sizleri ve tüm mücadele eden arkadaşları tebrik ederim
-
Herkese Merhaba;
Avrupa Şampiyonası 2024 için grubumuz belli oldu:
D Grubu'nda;
Rusya, Kosova ve Makedonya ile eşleştik.
İlk maç, Rusya'ya karşı. Bir hafta önce onları başka bir kadromuzla yenmiştik. Şimdi sırada bunu tekrarlamak var!
Tüm eşleşmeler aşağıdaki gibi:
Gelişmeleri tekrar bildiririm, herkese iyi oyunlar.
#bizkazanacağız
-
merhaba. oyunda kazandığımızda 50-60 madalya verirken kaybedince 500-600 eksi oluyor. nereye şikayet edeceğiz bunu.
-
@smhkrc https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/71898/vip-ikonu-açılmadı
Burada size cevap verildi. Her yere yazmayınız.