Könyörgöm csináljatok már végre valamit!
-
Annyira elegem van már ezekből a csalókból! Megint egy amatőr, utolsó másodperces gyáva manager miatt kaptam ki! Legyen már egy szabály, hogy a mérkőzés előtt egy órával, már ne lehessen edzőtábort használni! Ott van rá az egész napja, ha tart az ellenféltől, akkor lehetőség adott, de az, hogy az utolsó másodpercben tolja be az edzőtábort az egy g*ci húzás! Direkt beléptem a meccs előtt 1 perccel, mert sejtettem, hogy egy amatőrrel van dolgom. Megnéztem mikor lépett be utoljára. 17:45-kor. Erre reggel mit látok, edzőtábort használt a nyomorék! Úgy gyűlölöm ezt a fajta csalást a játékban! KÖNYÖRGÖM csináljátok meg, hogy 1 órával a meccs kezdete előtt már ne lehessen edzőtábort használni!
-
Ez nem csalás, szerintem a többség így szokta használni a tábort.
-
@scottibrahim De csalás, mert sunyi módon tesz előnyre szert. Ha látná az ember akkor lenne esélye reagálni, de így nincs. Ez nem fer azokkal a managerekkel szemben akik becsületesen felépítenek egy csapatot, és előny nélkül szeretnének játszani. Gyűlölöm, az edzőtábort, nem is használom, mert csalásnak tartom, de ha az ellenfél használja, akkor én is használnám. De ha nem látom, akkor csalás áldozata vagyok. Abból semmi gond nem lenne ha a meccs előtt egy órával lezárnák az edzőtábor lehetőségét, mert amúgy is baromság. Hogy nézne már ki, ha a valóságban a meccs előtt pár perccel egy csapat edzőtáborba menne? Lehetetlen ugye? Hát akkor kövessük már a valóságot könyörgöm!
-
Csaló az, aki a szabályzatban leírtakat megszegi. Táborozni nem csalás, hanem egy opció, amivel lehet élni a jobb eredmény elérése érdekében.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen érzéseid vannak a táborokkal kapcsolatban, de biztosan nem lesz limit az edzőtábornál. -
scottibrahim