Hile raporlayamama saçmalığı
-
Herif aynı ligden hesap isimleride birbirinin aynısı olacak şekilde dalga geçer gibi 7 tane takım alacak ve her hafta bana antrenman kampı kullanmak isteyecek ben de onu raporlamak için yazı yazmak zorunda kalacağım öyle mi?
-
@hasantark Valla hocam hiç kasma, ben ayın 8'inde mail attım, 9'unda form doldurdum, araştıracağız diye dönüş yapıldı, adamlar hâlâ kendi aralarında transfer yapıp duruyorlar, biri en iyi oyuncularını ucuza satıyor öteki takıma, alan takım da en kötü oyuncularını en pahalıya aynı takıma geri satıyor, boostluyor yani bildiğin, ama ekip hâlâ araştırsın dursun. Bu transfer hilesini yapanlar kupadan elediler beni, ligde maçımıza az kaldı, bu gidişle ligde liderliği de vereceğiz anca o zaman ekip dönüş yapacak herhalde. 5 tane fotoğraf sundum ek olarak, 2 sayfa yazı yazdım detaylı. Hala sonuç yok.
-
@hasantark Merhaba, teknik nedenlerden dolayı oyun içi raporlama sistemi artık desteklenmiyor. Rapor gönderme işlemini aşağıdaki resmi destek sayfasındaki formu doldurarak hilecileri bildirebilirsiniz. (Formu ingilizce doldurmalısınız.)
Eğer kullanıcı gerçekten hile yapıyorsa cezalandırılır, forumlarda hile konusu ele alınmayacaktır.
İyi oyunlar.
-
R RevengeisComing locked this topic on