Aktif Ligler Kısmı Düzenlensin
-
Arkadaşlar sevgili modlar yalvaracağım artık takım ve server seçmek bu kadar işkence olmamalı ya server umrumda değil sırf maçlarım 9 da oynansın diye seçiyorum ama işkence gibi ya sadece şu alttaki resimde girdiğimiz yere bir sutun daha eklenip ligin kaçıncı haftada olduğu yazsın yeter saatlerce boş ve başlamamış lig aramaktan usandım maçlarımın saat 2 de oynanmasından da bıktım lütfen yahu
http://hizliresim.com/9g1GAN -
@Guerlain1903 kesinlikle katılıyorum. saatlerce lig arıyoruz yahu
-
bu tarz değişiklikler oyuna daha çok bağlanmamızı sağlayacaktır
-
forumlarda gelmiş gelmiş en yararlı öneri olabilir bu, ligde kaç menajer olduğu, kaçıncı hafta olduğu yazsa bizde saatlerce takım seçmek için işkence çekmeyiz, ekstra olarak birde tahmini maç saati yazarsa çok daha güzel olur, 4 takımımın 3ünde maçlar gece 2-2.30 gibi oynanıyor.
-
@Guerlain1903 Katılıyorum
-
Ne kadar süre de cevap alırız hocam gerçekten bu bizi çok rahatlatacak gece 2 de maç oynayan arkadaşlar var bi de mobil uygulamadan forum a girilmiyor tarayıcıyı açmamız gerekiyor o konu da bir adım var mı?
-
@Guerlain1903 Ne zaman cevap verileceği Gamebasics'e bağlıdır, herhangi bir durumda bilgilendirme yapacağız. Diğer konularda gerekli çalışmalar sürdürülmektedir.