Hileler neden umursanmıyor?
-
Hileciler neden umursanmıyor? Neden gerçek oyuncuların hakları korunmuyor? Bana burada hile paylaşımı yasak falan demeyin. Defalarca mail gönderdim hiç takmiyorlar bile. Mail gönderelei 4 gün oldu ama hile yaptığı bariz belli olan şahsa hala ban yok. Adam ligde 4 takımla oynuyor sürekli kendine al sat yapiyor para kasıyor adam alıyor. Hile yaptığı hesaplar yeni kurulmuş ve hepsinin isimleri birbirine çok benzer neredeyse aynı. Başka bir ligde daha oynuyormuş orada da aynı şeyleri yapıyor mu diye merak ettim ve girdim. Orada da 4 hesapla oynuyor. Kim bilir kaç kişi şikayet etti ama hesabı kapatılmadı bu şahsın. Kime sorsam bu oyunda hilelere ban yok diyorlar. Hileye karşılık biz de mi hile yapalım ? Tüm botları alıp herkese kamp mı basalım? Resmen oyundan soğutuyorsunuz.
-
@cumburlop_ Merhaba, mail sistemi artık yok, tüm ihlaller aşağıdaki form üzerinden bildirilmelidir; ( ingilizce olarak )
https://support.onlinesoccermanager.com/hc/tr/requests/new
Gönderilen raporların hepsinin incelendiğine emin olabilirsiniz, raporunuza resim olarak kanitlarda ekleyebilirsiniz. Eğer osm açısından yeterli delil varsa kullanıcı(lar) cezalandırılacaktır. Yoğunluğa bağlı olarak geri dönüş süreleri değişebilir.
Anlayışınız için teşekkürler.
-
R RevengeisComing locked this topic on