Yan Hesap Üzerinden Averaj Kastırma
-
Selamlar, öncelikle şikayetin buradan yapılmadığının farkındayım ancak böyle bir durum ile ilk kez karşılaştığım için foruma post atma gereği duydum. Yıldızlar Karması liginde Yugoslavya'yı yönetiyorum şu an ligde 1. sırada giden Brezilya (Bünyamin Gürbüz1) botun yönettiği takım ile maçı olduğu sırada o bot takımı yan bir hesabından alarak kendine averaj kastırıyor. Aşağıya ekleyeceğim fotoğraflardan menejer isimlerinden ve bugün oynayacağı rakibe bilgi analisti attığım da açık bir şekilde şike yaptığı görülüyor. Şikayet forumunu nasıl dolduracağıma dair bu olay ile ilgili yardım ederseniz çok sevinirim, iyi çalışmalar...
-
@mücolajj Merhaba, öncelikle buradaki makaleyi okuyun. Eğer durumdan eminseniz 'Contact us' kısmına girerek gereken bilgileri doldurun ve kriterleri aşağıdaki gibi seçin;
En alt taraftaki kısma şikayetçi olduğunuz menajer isimlerini ekleyin ve durumdan bahsedin. Mesajınız ingilizce olmalıdır aksi taktirde değerlendirilmeye alınmaz, bunun için google translate kullanabilirsiniz. Ve en aşağıdaki ekler kısmınada resim ekleyebilirsiniz.
İyi oyunlar.
-
R RevengeisComing locked this topic on