FACEBOOK ÜZERİNDEN GİRİŞTE HATA
-
Ekip Kaptanlarımdan Sergiooops yaklaşık 32 saattir facebook üzerinden oyuna giriş yapamıyor kendisi savaşta bulunduğu için sorun dahada büyük halde bu duruma çözüm bulunmasını rica ediyoruz
-
Aynı sorun var bende de ve lig oluşturmuştuk arkadaşlarım ile mecburen oyuna dahil olamıyorum. Yani facebook hesabımdaki oyun seviyem de 8. klasmandı boşa giderse benim için büyük kayıp yazık olacak...
-
Ekip Kaptanlarımdan Sergiooops yaklaşık 32 saattir facebook üzerinden oyuna giriş yapamıyor kendisi savaşta bulunduğu için sorun dahada büyük halde bu duruma çözüm bulunmasını rica ediyoruz
@escape3434 bu nasıl iştir ya ekipten savaştaki bir kişinin hesabına 32 saattir yaklaşık 1.5 gündür giremiyoruz buda bizim hedeflerimiz yolunda sıkıntı çıkarıyor bu sorunun acilen çözülmesini ekipçe istiyoruz
-
aynı sorunu birkaç arkadaşım daha yaşıyor uzun süredir facebook üzerinden giriş sağlayamıyorlar bu sorunun en kısa sürede giderilmesini arz ediyorum
-
@elmasthanos @escape3434 @quadanka @recko231907
Merhabalar, sorun giderildi oyuna Facebook bağlantısıyla erişim sağlayabilirsiniz.
Kullanıcı adınızı ve şifrenizi mail yoluyla sıfırlamanızı yeni şifre oluşturmanızı öneriyoruz bu gibi sorunlar olduğunda garanti erişim sağlayabileceğiniz bir diğer alternatif yolunuz olsun.
İyi oyunlar.
-