OYNADIĞIM LİGDE HİLE YAPILIYOR
-
İsmim "ZEREY FC"
Oynadığım İspanya liginde bir kişi 2 takımı yönetiyor. Hatta bu kişi Sevilla takımını yöneten "shadfayh_5" isimli kullanıcı.
Belkide Real Madridi yöneten bilemiyorum.Rayo Vallecano takımın 20 gündür sisteme girmiyordu. En son 21 Mayısta maç yaptık. Bugün yine maçımız var ve yine oyuna girdi. Ligde gerçek bir kullanıcı, fake isimle bu takımı aldı. IP takibi olmasını ve hesaplarının engellenmesini talep ediyorum.
LÜTFEN İLGİLENİN, TEŞEKKÜRLER !
-
Bu kullanıcılardan şüpheleniyorum lütfen araştırılsın. Lütfen gereği yapılsın. Ligde hile yapıyor. Sayın yetkililere duyurulur. IP kontrolü yapılmalıdır. La Liga'da aynı kişi 2 takımı alarak hile yapıyor. bu yasal değil ve suçtur. Bir telefondan giriyor, birde bilgisayardan girerek IP banlanmaması için kandırmaya çalışıyor. Her şey ortadadır. Emeklerimizi hiçe sayıyor. TELEFON VE BİLGİSAYARDAN GİRİYOR ! Sadece belli maçlarda fake hesapları maçlara girip kaybettirip lider olmaya çalışıyor. ARAŞTIRILSIN.
-
Merhaba,
Rapor gönderme işlemini aşağıdaki resmi destek sayfasındaki formu doldurarak hilecileri bildirebilirsiniz. (Formu ingilizce doldurmalısınız.)
https://support.onlinesoccermanager.com/hc/tr/requests/new
Konu başlığını ve alt başlığı bu şekilde seçmelisiniz.
Forumlarda hile bildirimi yasaktır ve ele alınmayacaktır.
İyi oyunlar.
-