Mobil uygulama ile giriş yapamıyorum
-
Merhaba oyuna yeniden başlamak için uygulamayı indirdim şifremi sifirladim. Fakat mobil uygulama ile giriş yapmak istediğimde hata veriyor. Web üzerinden gördüğünüz gibi giriş yapabiliyorum. Bu orunumu çözerseniz sevinirim
-
Merhaba oyuna yeniden başlamak için uygulamayı indirdim şifremi sifirladim. Fakat mobil uygulama ile giriş yapmak istediğimde hata veriyor. Web üzerinden gördüğünüz gibi giriş yapabiliyorum. Bu orunumu çözerseniz sevinirim
Merhaba, aldığın hatanın ekran görüntüsünü buraya atıp cihaz bilgilerini, uygulama sürümü gibi bilgileri de yazarsan daha rahat yardımcı olacaklardır.
-
Merhaba, aldığın hatanın ekran görüntüsünü buraya atıp cihaz bilgilerini, uygulama sürümü gibi bilgileri de yazarsan daha rahat yardımcı olacaklardır.
@mehmetcetintd said in Mobil uygulama ile giriş yapamıyorum:
Bildirdiğiniz taktirde evet.
-
verilerini sıfırlayıp tekrardan girmeyi deneyin.
-
@direktöroviç-suiç Sorun devam etmesi halinde tekrar yazabilirsiniz.
Son girişiniz android üzerinden olduğu için sorun çözülmüş olarak düşünmekteyiz.
İyi oyunlar.
-
M mrtgll33 locked this topic on