90'lık takım 70'lik takımı nasıl yenemiyor
-
Anlamıyorum abi. İleri üçlümde 90'dan aşağı futbolcu yok. Kalecim 92. Defans ortalaması 93. Orta saha 90. Forvetim Haaland ve 95. Ama en güçlü oyuncusu 70 olan Giresunspor'la 0-0 berabere kalıyorum. Spiker maç sonunda forvetlerimin yeterli güçte olmadığını söylüyor. 95lik Haaland mı güçsüz!! Böyle oyun olmaz ya. Aylardır zaman harcıyorum ben bu oyuna. Böyle saçmalıklar olacaksa silicem lanet olsun ya
-
Merhaba,
Maç sonuçları kadro gücünüz, oyuncuların form ve moral durumları, taktiğiniz ile doğru orantılıdır. Bunların sadece birinin olması o maçı kesin olarak kazanacağınız anlamına gelmez. Kadro değerinizin yüksek olması veya özel antrenman kullanmış olmanız sadece o maç için rakibe göre avantajlı konuma geçebileceğiniz anlamına gelir.Tabi bunun için kendi taktiğiniz, rakibin taktiği ve rakip takımın da oyuncu durumları önemlidir. (Ev sahibi avantajı ve stadyum sahası da extra avantaj olabilir)
Ayrıca oyunda şans faktörü de vardır, nasıl ki gerçek hayatta düşük kadro değerine sahip takımlar büyük kadro değerli takımlardan puan ve puanlar alabiliyorsa OSM'de de bu tarz durumlar olması gayet doğaldır.
Taktiksel konularda yardım için OSM Taktikleri başlığını kullanabilirsiniz.
İyi oyunlar.
-