Stüdyo bağlantı hatası
-
Bugün oynanan maçtan beri bir stüdyo bağlantı hatası alıyorum mobil uygulama profile giriş yapmıyor. Web üzerinden girip takımı antrenmana soktum ama bu sorun düzelmezse mobil uygulamada sorun olacak . Fotoğraf ekleyemedim hata başlığı yayında sinyal alınamıyor diye
-
@mustyy35_ said in Stüdyo bağlantı hatası:
Bugün oynanan maçtan beri bir stüdyo bağlantı hatası alıyorum mobil uygulama profile giriş yapmıyor. Web üzerinden girip takımı antrenmana soktum ama bu sorun düzelmezse mobil uygulamada sorun olacak . Fotoğraf ekleyemedim hata başlığı yayında sinyal alınamıyor diye
Sorun hala devam ediyor güncelleme geldi, maç oynandı yine bağlantı hatası diye çıkıyor. Başka bu sorunu yaşayan yok mu?
-
@mustyy35_ Merhabalar,
Lütfen cihazınızın ve OSM'nin en güncel versiyonunu kullandığınızdan emin olun.
Sorun devam ediyorsa güncel telefonunuz, sürümünüz ve OSM sürümünü detaylıca yazarak belirtiniz.
-
@neftimur said in Stüdyo bağlantı hatası:
@mustyy35_ Merhabalar,
Lütfen cihazınızın ve OSM'nin en güncel versiyonunu kullandığınızdan emin olun.
Sorun devam ediyorsa güncel telefonunuz, sürümünüz ve OSM sürümünü detaylıca yazarak belirtiniz.
telefon xiaomi mi note 10 lite miui 13.0.4 sürümünü kullanıyor versiyon güncel üzerine bir sürüm gelmedi, kontrol ettiğimde de yeni güncelleme olmadığını görüyorum.
Osm sürüm 4.0.9 olarak görünüyor. En son dün akşam bir güncelleme geldi oyunada onuda aldı sorunsuz. iki takım var şuan oynadığım biri düzeldi bu sefer diğerinde yapıyor aynı sorunu.
-
@mustyy35_ Diğeri devam ediyor mu hala?
-
@neftimur said in Stüdyo bağlantı hatası:
@mustyy35_ Diğeri devam ediyor mu hala?
Devam ediyordu. Uygulamayı sildim tekrar yükledim şuana kadar tekrarlamadı hatayı, düzeldi diyebilirim. sağ olun.
-
@mustyy35_ Sorun devam ettiğinde yeni başlık açabilirsiniz.
İyi oyunlar.
-
neftimur