• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Artık Bir Şey Yapın!

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
6 Posts 3 Posters 365 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • eldiamante_2E Offline
    eldiamante_2E Offline
    eldiamante_2 Turkish Users
    wrote on last edited by

Geçen Cumartesi günü mevcut ligimde hile yapan bir kişiyi yakaladım ve bunu Osm yetkililerine İngilizce olarak raporladım. Buraya açtığım konuya ise pazartesi günü bir rapoarlama linki atıldı ona da Türkçe rapor yazdım. Yaklaşık 72 saat geçti ve İngilizce raporlarla daha fazla süre geçti. Hileyi yapan ve hileyi yapmaya devam eden hoca hakkında bir adım atılıcak mı? Eski konularda denemelik kendi arasında oynanan ligde 2. takım aldı diye bir arkadaş banyemiş, bu adam resmen ligin içine etti 5 6 tane takımı var ve alıp bırakıyor, Leicesterda kaleye Vardy stopere Iheanacho forvete Amarteyi koyuyor. Rakibim olan takımı sürekli yeni manajer ekleyip alması ve antrenman kampı basıp gizli antrenman yapmasıda cabası. Hayır sonuç gelmicek mi bilelşm muhtemelen oyun dünyasını en amatörce hile yapan insanı bu hileyi yapan ama ne bi sonuö var ne bilgilendirme. 16 hafta oynandı ayıptır ya.

EfeCavuntE 1 Reply Last reply
    0
  • EfeCavuntE Offline
    EfeCavuntE Offline
    EfeCavunt Turkish Users
    replied to eldiamante_2 on last edited by

@eldiamante_2 gerçekten öyle. Bende avrupa ligine girdim. Adamın 4 yada 5 hesabı var. Leao'nun değeri 15M. Adam sahte hesabından 15M değere satışa koyup hemen adam alıyor. Bende o kişiyi 2 3 kere reportladım. Ama ne yazık ki geri dönüş bile yapılmadı 😞

eldiamante_2E 1 Reply Last reply
    0
  • eldiamante_2E Offline
    eldiamante_2E Offline
    replied to EfeCavunt on last edited by

@EfeCavunt Hocam herhalde artık muhtemelen umursamıyorlar, eskiden raporlama sistemine gayet özen gösteriyorlardı ancak artık hiç bir tepki yok. Yahu transfer hilesi yapıyor, maç hilesi yapıyor bunları geçtim adam bana özelden ''bu lig benim ligim o kadar'' yazacak kadar pişkin olmayı nasıl becerebiliyor ne yapalım küfürleşip, telefon mu alalım o yaşlara mı dönelim. Madem oyuna değer vermiyorsunuz söyleyin bizde 433 kuralım bırakalım oynasın oyun kendi kendine. En azından ''yok biz ilgilenmiyoruz'' desinler ki bizde buralara gelip medet ummayalım. 5 gündür işim gücüm yok gibi bununla uğraşıyorum.

EfeCavuntE 1 Reply Last reply
    0
  • EfeCavuntE Offline
    EfeCavuntE Offline
    EfeCavunt Turkish Users
    replied to eldiamante_2 on last edited by

@eldiamante_2 Birde fotoğraflar falan atıyorum. Eğer ilgilenmicekseniz bari bizden birilerini alın 2 3 kişi banlasak kârdır. Eskiden 3-4 saat içinde banlanıyolardı. O günleri özledim vallahi. Şimdi oyunla yeteri kadar ilgilenmiyorlar gibi geliyor bana

eldiamante_2E 1 Reply Last reply
    0
  • eldiamante_2E Offline
    eldiamante_2E Offline
    replied to EfeCavunt on last edited by

@EfeCavunt Hocam ilgilenseler ne yapacaklar ki? 2. Liverpool'u gene aynı taktikle 7-0 Chelsea ile menajer ekleyip yendi tabii kamp filanda bastı, benimle de berabere kaldı. Bitti lig bu saatten sonra vaktimizi mi verecekler, gene ticket atın diye boş bir mesaj atacaklardır yok buna girip raporlayın bakalım diye. Sağlık olsun en azından taktik denemek için kullanalım ligi adamların umurlarında değil zaten oyunda hile varmış yokmuş.

1 Reply Last reply
    0
  • mrtgll33M Offline
    mrtgll33M Offline
    mrtgll33 Turkish Moderator
    wrote on last edited by

Merhabalar,

Tüm menajerlerin profillerine girdiğiniz taktirde sol alt kısımda "Menajeri Raporla" bölümü bulunmaktadır.

Hile yapanların bildirilmesi, bilet yoluyla ve İngilizce olarak yapılmalıdır. Kullanıcılar, kullanıcının hile yaptığından şüphelenmelerine yol açan tüm kanıtları rapora eklemelidir.

Kullanıcı Tarafından Oluşturulan İçeriği Raporlama (menajer adları, profiller, lig adları, takım adları...) oyun içinde bildirilebilir/bildirilmelidir. Yine İngilizce olmalı ve kanıtlara yer verilmelidir.

Her iki durumda da kullanıcıların/menajerlerin uymaması durumunda otomatik cevap gönderilecek ve herhangi bir işlem yapılmadan konu kapatılacaktır.

Mesela ısrarla başka dillerde gönderdiğiniz de işleme alınmayacak.

mrat.png

1 Reply Last reply
    0
  • mrtgll33M mrtgll33 locked this topic on

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags