• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Gazete Gözükmüyor

OSM: Oyun hakkında
    3
    5
    1280
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • babuşthekıro
      babuşthekıro last edited by

Trabzonspor slotumda herkeste web, mobil gazete gözükürken bende gazete gözükmüyor. Lig başından itibaren rastgele birkaç günde gözüktü. Ne yapmam gerek

cassano90 M 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • cassano90
        cassano90 @babuşthekıro last edited by

@babuşthekıro usta şu an simülasyon saati olduğu için yayınlanmamış olabilir gün içerisinde bakarsan gazete gözükür ama bu dediğim haricinde hiç gözükmüyorsa orasını ben bilemem 🙂

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • M
          mrtgll33 @babuşthekıro last edited by

@babuşthekıro Simülasyon durumundan gazete ilerleyişini takip ederek bittiği zaman, gazetenizi kontrol edebilirsiniz. Tamamlandıktan sonra sorun devam ediyorsa tekrar bize ulaşın 👍

alt metni

babuşthekıro 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • babuşthekıro
            babuşthekıro @mrtgll33 last edited by

@mrtgll33 Biliyorum bakıyorum fakat dolmasına rağmen gözükmüyor. Bazen de diğerlerinde gözükmesine rağmen bende simülasyon tamamlanmamıl gözüküyor. Bugün gözüktü mesela gazete

M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • M
              mrtgll33 @babuşthekıro last edited by

@babuşthekıro said in Gazete Gözükmüyor:

@mrtgll33 Biliyorum bakıyorum fakat dolmasına rağmen gözükmüyor. Bazen de diğerlerinde gözükmesine rağmen bende simülasyon tamamlanmamıl gözüküyor. Bugün gözüktü mesela gazete

Bütün liglerin simülasyon ilerlemesi farklıdır, bi server da 22.00 da bitebilir başka bir serverda 01.00 da bitebilir. Gazete ilerleyişi dolduğunda dahi gözükmüyor ise Gazate ilerleyişinin Full olduğu an ile gazete gözükmediği anı ekran görüntüsü ile buraya bildirebilirsiniz.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • 1 / 1
              • First post
                Last post