Üzgünüz burada bir şeyler ters gitti hatası alıyorum ios
-
Üzgünüz burada bir şeyler ters gitti hatası alıyorum güncelleme vs her seyimi yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum var mı bir çözümü telefonum iphone 13 internetten osmye girdiğim zaman hiç bir sorun yok ancak uygulama üzerinden girmek istediğimde bu hatayı alıyorum
-
Üzgünüz burada bir şeyler ters gitti hatası alıyorum güncelleme vs her seyimi yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum var mı bir çözümü telefonum iphone 13 internetten osmye girdiğim zaman hiç bir sorun yok ancak uygulama üzerinden girmek istediğimde bu hatayı alıyorum
Ben de her şeyi yaptım. Iphone 11 asla düzelmedi. Defalarca indirdim-sildim, verileri sildim, forumda yazılan her şeyi yaptım ancak girmiyor oyuna. Lütfen yardım edin.
-
@yagiznuribozkurt Merhabalar,
iOS ve uygulama güncellemeleri ile sorun ortadan kalktı fakat sorun devam ederse yeni başlık açarak resim eklemeyi unutmayınız.
-
M mrtgll33 locked this topic on