Oyun her geçen zaman daha da pahalanıyor
-
Önerilerden de görüldüğü üzere oyunda istenilen coins miktarı ve coins fiyatlarının düşürülmesi istenirken bunlar göz ardı edilip lig açmak için istenen coins miktarı yükseltilmiş ve de lig sonunda mp ye göre verilen hediye coins oranı da (gelişmiş ayarlar kullanılmadığında) %4 den %2.5 a düşürüldüğü görülmüştür. OSM nin sevilmesindeki en büyük etken basit olması ve her yaştan insanın oynayabileceği bi oyun olması. Ama coinse geçildikten sonra coins fiyatlarındaki ücretin yüksek olması (üstelik pc kullananlardan coins için istenilen fiyat daha da yüksek) ve de oyun içinde istenilen coins miktarlarının bazı yerlerde aşırı olması ortaöğretim kullanıcı sayısının epeyce düşmesine, yüksek öğretimdeki kullanıcı sayısında azalmaya ve çalışan kullanıcı sayısında ise eskiye oranla ilgisizliğe neden olduğu görülmektedir.
Bu oyunun sevenlerinden ve eski kullanıcılarından biri olarak coins fiyatlarının ve oyunun bazı kısımlarında istenilen coins miktarlarının Gb tarafından gözden geçirilip yeniden düzenlenmesi gerektiği inancındayım.
-
@Bayram-Karakuş Bende böyle düsünuyorum da umursamıyorlar bizi oyun gün gectikce paraya dönuyor 40 günlük bilet alıp rahat rahat oynuyorduk simdi transfer yaparken kasif kullanırken lig acmak icin dostluk atmak icin yani herşey icin para istiyorsunuz fiyatlar zaten uçuk birde lig sonunda verilen coinsin miktarını düsürmek yeni sürüm geldi geleli benim tespitim bu oyuna yıllarını veren kisiler bıraktı soğudu siz bunları bizden daha iyi göruyorsunuzdur bir sürümden sürüme geçerken evrim yaptınız oyunu bastan yarattınız resmen forumları degistirdiniz herşeyi farklı yaptınız bu coins fiyatları cok fazla mac gecikmeleri gereksiz güncellemeler hatsafada bakalım nereye kadar böyle devam edicek oyun maceremiz öneriye sonuna kadar olumluyum
-
her şeye coins verilen şu oyunda coins fiyatları azaltılsa bence de şahane olur. bu konu da sonuna kadar da haklıyız. zevk için oynanan şu oyun da oyunun amacı dışına çıkılıp tamamen para kazanma içgüdüsüne sahip bir GB var karşımızda. @Bayram-Karakuş ve @Sultangazililer1 ikiniz de çok doğru noktalara değinmişsiniz. sonuna kadar bu konunun peşindeyiz!
-
Herkese merhabalar,
Bu konu tabiki tartışmaya açık bir konu ve görüşlerinize saygı duyuyoruz, ancak bu fiyatlama da artan EURO kurunu unutmamak lazım. Bu sebeple fiyatlarda TR olarak yüksek gelebilir. Alınan BOSS COİNS'ler Web, Android ve iOS da farklılık gösterebilir bunun sebebi kullanılan platformun komisyonundan kaynaklanmaktadır. En çok değindiğiniz kullanıcı sayısında düşüş konusu ise bildiğiniz gibi değildir. OSM kullanıcıları sadece TR ile kısıtlı değildir ve OSM Kullanıcı sayısında artış vardır, düşüş söz konusu değildir. Bu konuda menajerler ile paylaşabileceğimiz bilgiler maalesef kısıtlıdır. Örnek olarak aşağıda belirteceğim resimde OSM'nin aylık ve günlük aktif kullanıcı sayısını belirteceğim ve bu sayı geçen aylara göre 1 Milyon artış göstermektedir. Yani herhangi bir düşüş söz konusu değildir.Link üzerinden ise hangi platformun ne kadar kullanıldığını görebilirsiniz.
-
@mrtgll33 En çok değindiğim kullanıcı sayısı değil aksine oyundaki pahalılık ve bu pahalılığın zamanla daha da artması.
Ayrıca kulanıcı sayısındaki artışı belirtmişsiniz, sanırım arz talep meselesi gibi oyuna ne kadar çok ilgi olursa o kadar da değerlenir hesabı yapılıyor sanırım. Osm kullanıcıları sadece TR ile kısıtlı olmadığından TR harici kullanıcıların da bu durumdan memnun olmayanların olabileceği ve memnuniyetsizliklerini de kendi osm forumlarında belirtmiş yada yetkililerine iletmiş olabileceği de unutulmamalı. Bizlerde burada siz yetkililere iletiyoruz ki buna bir çözüm bulunmasında yardımcı olun aracı olun diye. -
@Bayram-Karakuş said in Oyun her geçen zaman daha da pahalanıyor:
@mrtgll33 En çok değindiğim kullanıcı sayısı değil aksine oyundaki pahalılık ve bu pahalılığın zamanla daha da artması.
Ayrıca kulanıcı sayısındaki artışı belirtmişsiniz, sanırım arz talep meselesi gibi oyuna ne kadar çok ilgi olursa o kadar da değerlenir hesabı yapılıyor sanırım. Osm kullanıcıları sadece TR ile kısıtlı olmadığından TR harici kullanıcıların da bu durumdan memnun olmayanların olabileceği ve memnuniyetsizliklerini de kendi osm forumlarında belirtmiş yada yetkililerine iletmiş olabileceği de unutulmamalı. Bizlerde burada siz yetkililere iletiyoruz ki buna bir çözüm bulunmasında yardımcı olun aracı olun diye.Aynen katılıyorum. ..Zaman zaman dile getiriliyor ama pek te umursanmıyor bu konu...Hep diyoruz coins olayı oyunu bitirdi diye...Oyun hep paraya dönmüş biz hala basitlikten tarafız. Bu kadar paranın döndüğü bu oyun da artık bu kadar basitte kalmamalı...Sanırım coins konusunda istenilen satışlarada ulaşılmadı ve o yüzden artışa gidiliyor...Böyle giderse bir sene sonra sadece biz kalcaz oyunda...
-
@GS_METECAN böyle giderse oyunda sadece biz kalmayız merak etme kardeşim. euro sadece bizim ülkemizde fazla değerli durum da şuan. avrupa ülkelerinde durum böyle değil veya başka ülkelerde. şu an döviz kurları ülkemizde normalin dışında olduğu için fiyatlar bizim için biraz fazla geliyor. fazla olmasından tabii ki şikayetçiyiz ancak yapacak bir şey yok galiba. oturup beklemekten başka çaremiz yok.
-
@cassano90 said in Oyun her geçen zaman daha da pahalanıyor:
@GS_METECAN böyle giderse oyunda sadece biz kalmayız merak etme kardeşim. euro sadece bizim ülkemizde fazla değerli durum da şuan. avrupa ülkelerinde durum böyle değil veya başka ülkelerde. şu an döviz kurları ülkemizde normalin dışında olduğu için fiyatlar bizim için biraz fazla geliyor. fazla olmasından tabii ki şikayetçiyiz ancak yapacak bir şey yok galiba. oturup beklemekten başka çaremiz yok.
Merak etmem için herhangi bir sebebim yok zaten kardeşim...Ben neden merak edeyim..Gb merak etsin...Ben coins moins te alan biride değilim...Almam da zaten...Coins bittiği gün oyun benim için de biter...Biz ögrencisini, yaşça küçük olup ta bu oyuna para yatıramayacak olanları düşünerek coins sisteminin gelmesiyle bir çok kişinin oyundan sogudugunu, ekiplerin bile oyundan sogudugunu dile getirmek istiyoruz...Para yatıran başarılı oluyor...Eee bizim para yatıramayıp oyunu sınırlı bir şekilde oynayıp oyundan istediği keyifi alamayınca napcak. ..Bir ay sonra oyundan soğuyacak. ..Soguyup bırakanlar inanın çok fazla kişi var...
-
@GS_METECAN bence soğuyup bırakan çok da fazla kişi yok. bu sadece kendinizi kandırmaktır. benim de coinslerim azaldı fakat ben oyundan soğumadım. bence bu kadar da abartmamak lazım. 2 kez coins aldım ama her zaman da alacak zamanım olmuyor. sonuçta bende öğrenciyim sorumluluklarım var. fakat yine de fazla abartmayın durumu. benim istediğim ise sadece coins satışlarının euro bazında değil de türk lirası bazında satılması. tek isteğim budur.
-
@cassano90 said in Oyun her geçen zaman daha da pahalanıyor:
@GS_METECAN bence soğuyup bırakan çok da fazla kişi yok. bu sadece kendinizi kandırmaktır. benim de coinslerim azaldı fakat ben oyundan soğumadım. bence bu kadar da abartmamak lazım. 2 kez coins aldım ama her zaman da alacak zamanım olmuyor. sonuçta bende öğrenciyim sorumluluklarım var. fakat yine de fazla abartmayın durumu. benim istediğim ise sadece coins satışlarının euro bazında değil de türk lirası bazında satılması. tek isteğim budur.
Kendimizi neden kandıralım kardeşim...Kendimizi kandırıp elimize ney geçecek...Kaç yıldır bu oyunu oynuyoruz...Ve rahatsızlıklarımızı söylüyoruz. Sen inanırsın yada inanmazsın...O sana kalmış...Çok kişinin bıraktığı aşikar bir durum...Çok kişinin soğuduğuda. ..Yani öyle basit söylemlerle bir yere gelemeyiz. ..Çok kişinin bu rahatsızlıkları belirttigini zaman zaman gördük...Dogrulardan kaçamayız. ..Ne gördüysek onu konuşuyoruz. ..Eskilerden çok kişi şu an oyuna bile girmiyor...Yenilerde oyunda ki bu sistemle fazla tutunamaz.
-
@cassano90 oyunun biletli halini hiç oynadınmı? Oynadıysan ne kadar oynadın?
-
gençler ben 23 yaşındayım 6 senedir oynuyordum gerizekalı kuzenın yuzunden banlandım tekrar başladım şuan hesabım iyi gidiyor.
eskideki bilet günü olayına katılıyorum başarılı olmak istiyorsan coins şart diğer takımlarla yarışmak zor hele bir de düşük hedefli takım yönetiyorsanız.
-
benim yaptıgım şeyi anlatayım size tavsiyem sadece 1.hesap için her lig başlamadan 1000 coins alın fazlasiyla yeter kaşifle adam getirin stadı geliştirin dostluk macı yapın. ama sadece coins verip oyuncu almayın bitirirsiniz . zenginim diyorsanız alın orası ayrı
-
bilet günü varken neler ücretsizdi biletler ne işe yarıyordu ve ne kadardı eskiden oynuyodum ama kötü grafikler yüzünden bırakmıştım bi kaç aydır tekrar başladım görsel olarak bence süper antreman vs de iyi sadece serverların düzeltilmesi lazım türklere özel serverlar açılmalı hollanda da saat 6 da başlarken maçlar burda saat 9 oluyor bazı arkadaşlar saat 3 de falan oynuyo maçlarını bu durumu çözmeleri lazım bir de aylık kullanıcı sayısı vs takip edebileceğimiz bir yer var mı
-
@Bayram-Karakuş said in Oyun her geçen zaman daha da pahalanıyor:
@cassano90 oyunun biletli halini hiç oynadınmı? Oynadıysan ne kadar oynadın?
Eski sürümü sanırım oynamıştır...Oynamadan da bunları söylemek düşündürücü olur...Benim öğrencilik hayatım biteli yıllar oldu...12 yılı geçmiştir...İstesem coinste alır oynarım...Problem olmaz...Ama öğrenci kardeşlerimiz alamaz...Alsa bile kaç kez alabilirki. ..AmacımıAmacımız bazı şeylerin düzelir hale gelmesi ve oyunu oynayan arkadaşlarımızın daha iyi şartlarda oyunu oynatabilmesi ve coinsi bol olan arkadaşlara karşı oynarken rekabeti ortadan kaldıracak durumları minimum seviyeye indirip mücadele edebilmesine yardimci olabilmektir. ..Tabi bu yolda muhalif taraflar mutlaka oluyor her zamanda olacaktır...Ama muhalif olmak için de tahrik edici söylemler kullanmak doğru olmaz...
Guerlain kardeşim bu da senin yazıya cevap olsun...Eski sistemde 5 TL Ye 32 bilet günü alıp bütün avantajlardan yararlanıyordun. Günde sadece 1 bilet gidiyordu ve kaşif için, antrenman Kampı için ekstra bir bilet talebi olmazdı...Yani bir ligi 5 TL Ye bitirirdin. ..Ligi parayla satın almazdın. ..Şimdi ise bir ligde başarılı olmak istiyorsan en az 500-600 coins kullanmaya zorlanıyorsun. ..Özel yiyorsun özel atmak zorunda kalıyorsun. Eee böyle 6 özele kadar gidersen ne kadar para harcarsin bir lif için sen hesap et...Ve harcadigin coins kaç TL Ye tekabül eder...Yani bir ligi bitirmek için kaç TL harcaman gerekiyor...
-
@Bayram-Karakuş oyunun biletli halini oynadım hem de uzun bir süre oynadım hatta premium bilet alıp oynardım. ancak bazı arkadaşların da dediği gibi oyunun arayüzü berbattı bende bu yüzden oyunu bırakanlardandım. buna bakarsak önceden de haksız rekabet vardı. bilet alamayan ve sırf bunun için sürekli konu başlığı açan insanlar vardı. oyunun biletli hali varken stadyum falan geliştiremiyordun kaşifi kullanamıyordun bunu da bir düşünün. hiç yoktan şimdi başarıları bitirip coins alma imkanınız oluyor. o zamanlar bu hiç yoktu. şu an alt hesaplarınız ile oynayabiliyorsunuz bilet zamanında bunu ancak bilet ile yapabiliyordunuz. oyunun şu an ki hali çok daha oynanabilir halde. konuyu saptırmak istemem ama ben coinsli halinden fazlası ile memnunum ayrıca konu başlığı coins fyatlarının fazla olması yoksa oyunun oynanabirliği çok çok iyi. bunu istesek de eski biiletli hale dönüştüremeyiz bu oyunu önceden androidde ios ta bunu oynayamazken şu an bu fırsatlar var önünüzde.
-
@cassano90 Bende öyle düsünuyorum ama şuda varki arkadasların demek istedigi o sisteme dönmek degil ordaki fiyatların ve şuanki fiyatların arasında dağlar kadar fark var.
@mrtgll33 Ben kendi tespitim dedim zaten kardesim -
@Sultangazililer1 said in Oyun her geçen zaman daha da pahalanıyor:
@cassano90 Bende öyle düsünuyorum ama şuda varki arkadasların demek istedigi o sisteme dönmek degil ordaki fiyatların ve şuanki fiyatların arasında dağlar kadar fark var.
@mrtgll33 Ben kendi tespitim dedim zaten kardesimonların demek istediğini anlıyorum da tamam bana kalsa bende biletli sistemi isterim tabii daha geliştirilmiş bir şekilde. ama tabii arayüz de aynı kalması şartı ile. ancak ben coinsli halinden de memnunum. tamam fiyatlar fazla. ancak fiyatlar euro bazında alınıyor ve euro ülkemizde şuan çok değerli. en son 4.06 idi. olması gereken ise bence lig açarken daha az coins istemesi veya özel antrenman basarken daha az cois istemesi bunun hakkında daha önceden konu başlığı açmıştım az aşağılara inerseniz görürsünüz misal antrenman da 10 20 50 100 200 500 şeklinde değil de 10 20 50 80 100 140 170 gibi vs. bu şekilde gitse buna bile açıkçası razıyım.