OSM Taktikleri
-
ağalar 451 yada 541 oynayan bir rakibim var adamın evinde oynuyorum ve taktiği gizlemiş özel basmış olabilir şimdi stoke city gibi bir rakibim var benim takımda manchester city takımım efsane ama hem deplasmandayım hemde en son baktığımda 451 oynayan bir rakip var. 4-2-4 A kgv yaptım sizce işe yarar mı ?
-
beyler 3-3-4 taktıği kullanmış olan var mı kadroda rotasyona gitmem lazım şuan en uygun taktik bu gözüküyo rakibim benden zayıf ne oynamalıyım sizce 3-3-4 dizilişinde
-
@RMeireeles 4-4-2 a paslaşarak oyna ofansif baskılı ofsayt taktiği aç alan savunması yap ortasaha sabit bekler ileri geri forvet sadece hücum
-
4-3-3B KANATLARDAN OYNIYAN BIRINE KARSI DEFANSIF OLARAK NE OYNIYIM KADROSU BENDEN KOTU EVIMDE OYNICAM HAKEM KIPKIRMIZI
-
Arkadaşlar 442b paslı, alan markajı ve agresif oynayan bir takıma karşı deplasmanda hangi taktikle oynamam mantıklı. Bu taktik bana hep ters gelmekte. Normalde 433b kk seven biriyim. Ama puan kaybetmemem lazım acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Ayrıca 442a ve 4231 taktikleri çizgi taktikleri ile nasıl oynatılabilir büyük takımla için kullanışlımıdır. -
@Outlawz99 en iyi defans öneririm
-
@F.S.M.0.13
Teşekkür ederim -
Herkese merhaba arkadaşlar.4-4-2 a pas oyunu oynamanızı tavsiye ediyorum.Genel anlamda gayet başarılı bir taktik.Hedefinize rahatça ulaşabilirsiniz
-
442 4231 kaleyi görünce vurun yanına hangi taktikleri seçebiliriz Kazanıyorum ama az gol atıyorum eskiden böyle olmazdı yemiyo artık
-
@yyatora kardeş senin senin eski kullandığın hesabın ismi neydi
-
yok mu yav 442 4231 için taktik
-
benim takımlar zaten büyük sizin önerileriniz nispeten zayıf takımlar için olmuş sorunum kazanıyorum ama aykut kocaman gibi kazanıyorum sürekli 1 0 2 0 vites artırmam lazım tehlikeli skorlar eski yıllarda böyle bir sorun olmuyordu
-
@yyatora asıl öğrenmek istediğim baskı stil tempo ile çizgi taktikleri kısmıydı nasıl oynatmamı önerirsin 4231 ve 442 için
-
@pisikopat24 4231 kgv oynasam da 442b kgvde paslıda oynasam hep az gol atıyorum takım güçlerinde problem yok
-
beyler avrupa kupasıda almanya yı seçtim takımdaki tüm defans oyuncuları defansif buna göre bi taktik lazım 4 3 3 b düşünüyorum paslasarak orta saha forvete yardımcı ol gibi tutar mı defansı geride kal yapıcam
-
rakibim 433b kanat çıkacak, kadrolarımız hemen hemen aynı deplasmanda olacam mutlaka kazanmam laızm ne önerirsiniz
-
Ortalamaları 94 83 ve 74 olan forvetlerim var. Ligin 7. haftasında takımı aldım ve hedefim ofansif oynayarak çok gol atmak. Çok gol atmam için Hücum ortalaması yüksek forvet mi almalıyım yoksa hücüm gücü yüksek ortasaha mı? Ortsahalarım 83 79 74 Başakşehirle oynuyorum
-
Birde Ligde şuan 6.'yım. İlk 8 takımın puanları birbirine çok yakın (en fazla 4 puan). 1. Trabzonspor ve 2. Fenerbahçe averajları birinin 25 birinin 26. Fenerbahçe ile aynı dizilişi kullanıyorum ama dostluk maçı yapıp 4-0 kaybettim. Başakşehir ile Galatasaray'ı 4-0 Bursaspor'u 4-0 yenip 1. Trabzonspor ile 1-1 berabere kalmıştım. Taktiklerde neyi değiştirsem kurtulurum? Kadromun atak gücü yüksek olduğunu düşünüyorum