OSM Taktikleri
-
@efessafak67 Tane tane anlatsan keşke
451 KGV tabiki daha verimlilik ve ofansiflik sağlar
-
Arkadaşlar hayati önem taşıyan aşırı zor bir maça çıkıyorum kadrolar taktikler bu şekilde Chelsea gördüğünüz gibi ligde lider . Puan alma şansım var mı ? Varsa nasıl , hangi taktikle alabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum ama çok zor ...
-
@thekingisbackmg Hafta 4, hayati önemde bi maç değil. Geriye kalan 33 maçta telafi edilir. 4231-451 sana kalmış KGV oynamlısın. Rakip Chelsea >> aşırı pres seni yorar Chelsea yi baskın yapar. Topa hakim olmayı çok az dene, ama pres 45-55 arası olsun. Alan savunması, ofsayt kapalı. Orta saha defansa yardım etsin. Defans yerinde kalsın; forvette aynı şekilde. Al gel maçı
-
@mrtgll33
5-4-1 A Kontra atak alan markajı
Ofsayt taktiği evet taktğinin atisini istiyorum
Rakip orta seviyeden biraz üstün diyelim benim kadrom daha sağlam ondan yüksek nasıl taktık ve dizilişle çıkayım bu maça ? -
@efessafak67 442 olur ama ben detay bilmiyorum çok kullanmadım diye önermiyorum, yukarda yazdığımı oyna sen
-
@xLeadeRJacK Eyvallah bende seni tebrik ederim, 442 ile yıldızım barışmıyor
-
4-5-1 ile 2 gün üst üste 2 lideri yendim. ilk rio ave'yi deplasmanda 1-2 kadrosu 2 - 2.5 katım olan bragayı 3-1 yendim.
-
@babuşthekıro şair burada kutsal efsane büyülenmiş 4-5-1'in ne kadar yararlı olabileceğini gösteriyor. ayrıca kaç gündür girmiyordum form düşük hemde kadrodaki 80'lik 2 oyuncuyu bugün aldım
-
4-5-1 ile gol krallığına 2 oyuncumu da sokmuş bulunmaktayım
-
-
@mrtgll33 Stil Dengeli mi yapıyım ?
-
@thekingisbackmg aynen
-
@mrtgll33 aynen hem online olanların birlikte olması çekişmeyi arttırır
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
Burada taktik deneyen isteyen arkadaşlar bir araya gelse güzel bir lig kurabiliriz.
ben varım valla çekişmeli olur
-
tecrübeli insanlarla oynamak bizim için de iyi olacaktır öğretici olur
-
Ben kesinlikle hazırım böyle bir ligde oynamaya, hesabimin biri boşta her zaman eğer böyle bir organizasyon olursa davet beklerim (Ve bencede en kısa sürede yapmalıyız böyle bir lig çünkü eskisi kadar kimse online değil )