OSM Taktikleri
- 
normalde 442 A da kanatları kullan oynuyorum kadro değeri çok çok yükseklerde ise işe yarıyor ama izlanda liginde en iyi kadro bende takım geneli 75-80 lik oyuncular var ve ligdeki diğer menajerler de 55-65 lik adamlar var benim takımım gol atamıyor 442 A kanat oynattım olmadı şimdi pas yolunu deniyorum ilk yarı değil de 2. yarı gol atıyor takım garip bir durum  
- 
normalde 442 A da kanatları kullan oynuyorum kadro değeri çok çok yükseklerde ise işe yarıyor ama izlanda liginde en iyi kadro bende takım geneli 75-80 lik oyuncular var ve ligdeki diğer menajerler de 55-65 lik adamlar var benim takımım gol atamıyor 442 A kanat oynattım olmadı şimdi pas yolunu deniyorum ilk yarı değil de 2. yarı gol atıyor takım garip bir durum  @cassano90 442 de pas candır her zaman  
- 
@cassano90 442 de pas candır her zaman  
- 
@mrtgll33 candır candır da her takımda deniyorum aslında candır kandır 442 de pas  ama her zaman etkili olmuyor ama her zaman etkili olmuyor @cassano90 her zaman olmaz tabi  
- 
@DoğukanUçanOfficialS Benim tavsiyem 442A Pas veya 433A KK kullanman olur. Ayrıca maç senin sahanda mı ? @mrtgll33 hocam acil durum söz konusu. 1 saate kalmaz kupa finalinde fenerbahçeyle maçım var. kendisi 1. kadrosu 400 milyon falan büyük ihtimal beni küçümseyip antreman kampı basmamıştır. yada özel antreman yapmıştır. nasıl yenerim? 4-3-3A paslaşarak alan ofsayt yok agresif 
- 
@mrtgll33 5-4-1 kgv aşırı sert çizgi taktikleri herkes yerinde tam saha baskı dengeli tek pas alan savunması ofsayt kapalı iş görür mü 

Analizini iyi yaparsa doğru karar verebilirsin.
 Analizini iyi yaparsa doğru karar verebilirsin.