OSM Taktikleri
-
@belkide said in OSM Taktikleri:
Hello, I wanted to share with you the formations where I developed my current strategy and where I was almost invincible. Osm tactic
Sadece Türkçe yazabilirsiniz. Türk forumları kullanıcıları için.
Genel alan için ingilizce kullanabilirsiniz.
-
-
Rakibim arjantin kadrom onun kadrosundan daha iyi fakat onun kadrosu kötü olmasına rağmen diğer arkadaşlarımı yendi onunla final oynayacağım dünya kupasında bu kadroya hangi taktiği önerirsiniz şuana kadar hep paslı oyun ve orta saha forveti destekle forvet orta sahayı destekle şeklinde oynadım. Baskı:75 Stil:59 Tempo:86 rakibe karşı kazanabilir miyim ya da taktiği değişmeli miyim?
-
taktiklerle beraber defansif diziliş önerebilir misiniz?
-
-
@neftimur reis ben 4-4-2b paslı oyun herkesi yerinde oynuyorum ve beklerim hücümuda iyi bekler ileri oynamak istiyorum 34 üstü iki bekimin hücümü. bekler ileri yaparsam herhangi birşey yapmam gerekli mi? birde dengeli maçlarda 70 baskı 59 stil 59 tempo oynuyorum sence nasıl ,ligimde üstümde takım yok dengeli oluyor üst sıra maçları. kötü takımlara karşı sayıları kaça çekmeliyim teşekkür ederim.
-
@kahvaltihere Ekstra bir şeye gerek yok, bekler ileri geri yapman yeterli olacaktır.
Bununla devam edebilirsin, takımın iyiyse rakamların ideal gibi.
-
herkese başarılar öncelikle şampiyonlar liginde mücadele etmekteyim 2 gün sonra maçlarım başlayacaktır grubumda en zayıf takım benim rakiplerimin ortalaması 70M ve üzeri benimki 55M gruptaki ilk maçım evimde rakibime karşı nasıl bir taktik ile çıkmalıyım deplasmanda nasıl bir taktik ile çıkmalıyım ciddi tecrübe edinmiş menajerler cewap verirse memnun olurum ilginiz için teşekkürler
Bide ekstradan 433B kanatları kullan taktiği ile hepsine dostluk attım hepsini de yendim dostluk maçlarında
-
-
@zawsedrfgy 70M ve 55M çok yakın zaten, arada ki farka takılmayın.
Deplasmanda 451 KGV ve düşük sayısal değerlerle oynarsan sonuç alacaksındır.
Mevkilerde OS, defansa yardım etsin öyle oynanabilir.
-
Merhaba arkadaşlar. Bugün en güçlü rakibime karşı oynayacağım büyük ihtimalle 4-3-3 a oynayacak. Sizce ben 4-3-3b mi oynayayım yoksa 4-4-2b mi?
-
@Ömer-Faruk-Şentürk-61 433A KK iyi gider bu takıma
-
@neftimur kendi evimde rakiplerime karşı kanatları kullan taktiği ile çıkarsam 4-3-3 B ile mağlup mu olurum yoksa içeride dışarıda 4-5-1 kgv oynamalıyım sayılar kaç olmasını önerirsin
-
@Kerem-Moises reis bu taktiği deniyecem istanbulspor fener maçında fener lig lideri beni 2-0 layan ts yi yendi inşallah puan ile çıkarız
-
Beyler ben arsenelleyim 4 3 3 a kaleyi gorunce vur oynuyorum kadrom 260m karsi mn united 4 3 3 b
kanat oynuyo kadro degeri 160 m ama adam ust siralarda nasi bi taktik yapabilirim santraforlarim 2 tane guclu sf ve 1 tane guclu sla var kanatim yok -
deplasmanda trabzon (96) ile oynayacağım ben antepim(95) rakip genelde 433b paslı oyun oynuyor ben de genelde 442b paslı oyun oynuyorum deplasman için taktik diziliş önerisi olan var mı (elimde 45m var şuan takviye yapabilirim)
rakip takım:
benim takım:
-
beyler kupa maçları tarafsız sahada oynanmıyor muydu ya? deplasmanda kupa finaline çıkıyorum bune
-
@BozkurtBuraq takilma, tarafsiz sahada oynaniyor
-
Selam arkadaşlar Konya ile oynuyoru 4-3-3 B ile diziliyorum kanatları kullan oyun stilim var. Forvetler için sadece hücum Orta sahalar için pozisyonu koru Defans için ise geride kal taktiği uyguluyorum. alan markaj ofsayt tuzağı yok. baskı:64 ofansif: 62 tempo:62 sizce bunlar uygun mu yoksa daha güçlü bir taktik öneriniz var mı?