OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 abi taktikten dolayi bu tür maçlarda böyle istatistikler mi oluyor
-
@Bilocan-Bingul yani yinede 433b pasa 433 kk mi girilir
-
@TheKing-38 said in OSM Taktikleri:
Beyler Tottenham takımını aldım kadrom defanslar hariç hep 95+ defanslarda 90+ güçte
Bana ne taktik önerirsiniz
Büyük maçlarda kaybettirmeyen diğer maçlarda sürpriz yapmayan hangi taktiği kullanabilirim
Ayrıntılı taktik olursa iyi olur
Abi lütfen ise yarar taktik verin ligde şampiyon olmam lazımYok mu yardım edecek
-
bende tottenham takımını aldım 2 gun once soru sordum ama kımse cevap vermedı demekkı kımse bu takımla oynamış burada
433 ve 4231 taktıgı harıç bu takımla nasıl oynanır hangı taktıkle oynadır dıye sormustum belkı bırı cevaplar
-
@MertcanOzzkan kardeş juve maçın kaç kaç bitti taktikler oldumu
-
@beowolff kardeşim 352,343 gibi taktikler varda 433 bana göre tam güçlü takım taktiği
-
Merhaba bana taktik verirmisiniz
Diziliş ve taktikler.
Fenerbahçe ve oyuncularımhttp://i.hizliresim.com/kbQdRm.png
http://i.hizliresim.com/NpX0JP.png
http://i.hizliresim.com/aLvrRO.pngYardımcı olursanız çok sevinirim
Taktik ve diziliş olarak. -
beyler dün evimde 4-3-3 kk oynadığım maçta kodro değeri benim 3te 1 im olan 5-3-2 paslı oynayan rakibimle 0-0 berabere kaldım neyi yanlış yaptım hakem sarıydı normal oynadım bundan kaynaklı olabilir mi
-
442b paslı oyun ofsayt açık oyuna karşı ne oynanır ? Deplasmandayım kadrom 300m fln daha iyi
-
@sukruciger kadrom rakibimden iyi diyorsan 433B kanatları kullanabilirsin.
-
@mrtgll33 man city maçım var deplasmanda rakibim 4-3-3b yle oynuyor kk takımım man utd taktik verirmisinz?
-
@Bilocan-Bingul hocam giremedim pek foruma juve macim 1-0 ardindan kampa giden milani 3-1 yendim. taktik icin tesekkurler tekrardan
-
@MertcanOzzkan tebrikler kardeşim dediğim transfer yöntemini yapıyormusun ben o yöntemle atalantayı juveden daha güçlü yaptım 433 taktiğini de güçlü takıma oturt ki güzel randıman alasın
-
@Bilocan-Bingul transfer taktigini pek anlamadim degerlerinin 2.5 katina mi koy demistin adamlari?
-
RB Leipzig yönetiyorum Bayern Münih ile maçım var. Ligde şu ana kadar benden büyük takımlara karşı hep yenildim berabere bile kalamadım. Bana ligin çoğunluğunda ve Münih maçı için taktik verebilir misiniz ? Yenemesem bile berabere kalacağım bir taktik olsa yeter. Kadro farkı açıkçası aramızda fazla ama taktiklerinizi bekliyorum. Benden büyüklere karşı başarılı olabiliceğm bir taktik bekliyorum.
-
@MertcanOzzkan aynen mesela 10m'a aldığın adamı 22-25m arası paraya 3e aldığını 8-9a bunu sürekli yaparak yani oyuncu satılınca listeye hemen bu yöntemle yeni oyuncu koymalısın ilk başlar bunu anlamakta zorlanırsın ama sonra alışırsın
-
@Bilocan-Bingul hocam mesela su an kasifimde niguez ve brandt duruyor 25-30m civari ikiside , bunlardan birini alirsam aldigim gibi 2-2.5 katina koyuyorum o zaman transfer listesine?
-
@MertcanOzzkan bence onu yapma çünkü ikiside genç oyuncular ben sezon başında 18-23 yaş arası oyuncuları satmam geliştiririm ama sezon ortası ve sonlarına doğru bütçeye para katmak için listede 90-95 arası değilse direk listeye koyarim aynı zamanda sana şöyle söyleyeyim genç oyuncular transfer listesinde yüksek miktarda olur normal değeriyle transfer listesindeki değerini gorunce sasirirsin ama normal ortalama oyuncudan daha yüksek miktara satılır ama dediğim gibi takımın çok genç yoksa onları satmak yerine gelistirmek daha mantikli ve bence ikisi de iyi oyuncular ama ben brandtı alanyaspora almıştım 114e kadar gelistirmistim çok iyi de katkı vermişti ama sen bilirsin
-
@Bilocan-Bingul hmm anladim , peki hangi ortasahayi onerirsiniz diawara , weigl , brandt ve niguez arasindan arsenal kadrosu icin? 5 ortasaha var moutinho 100 , ozil 97 ramsey ve xhaka 92-93. en gencleri xhaka oldugundan bi tane almak sart oldu. niguez 30m (90) digerleri baslangic degerlerinde 85-88 arasi. brandt yada diawara iyi gibi ama kararsiz kaldim