OSM Taktikleri
-
Forvet orta sahayı destekle ne çeşitli durumlarda kullanılır?
-
@muratramazansahin 4-3-3a kanat en az 5 atarsın
-
@gecekondukoray Gizli antrenman kullanmadıysa casus yollayarak belli başlı taktiklerini öğrenebilirsin. Kullandıysa yapacak bir şey yok.
-
Arkdaslar chelsea için uygun taktık hangısıdır
-
@gecekondukoray Önemli değil.
-
Arkadaşlar hayırlı geceler sizlere bişey danışicam arkadaşımla aynı ligteyiz kupa maçı var arkadaşım m.united bende Everton ama kadrom kötü değil iyi fakat bir hayli onun takımı daha iyi sizlerden yardım istiyorum ne taktiğiyle oynamalıyim forvetiim ve orta sahama güveniyorum forvet hattım ondan güçlü ama diğer mevkiler de aşırı olmasa da üstünlüğü var ne yapmalıyım saygılarımla
-
@ismetenes said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar hayırlı geceler sizlere bişey danışicam arkadaşımla aynı ligteyiz kupa maçı var arkadaşım m.united bende Everton ama kadrom kötü değil iyi fakat bir hayli onun takımı daha iyi sizlerden yardım istiyorum ne taktiğiyle oynamalıyim forvetiim ve orta sahama güveniyorum forvet hattım ondan güçlü ama diğer mevkiler de aşırı olmasa da üstünlüğü var ne yapmalıyım saygılarımla
Resim flaan isterseniz atarım maça daha 15 saat olduğu için taktiğine bakmadım daha.
bu benim takımım
Rakip ise
-
Resim flaan isterseniz atarım maça daha 15 saat olduğu için taktiğine bakmadım daha.
bu benim takımım
Rakip ise
-
@mothersuckers 4-4-2 yi tercih ederim ama kadro yapina da bağlı bir durum.
-
Beyler 3-3-2-2 Kontra Atak Taktiği Nasıl Yenilir Hangi Formasyon Ve Taktik? Şimdiden Sağolun...
-
@light-asahi Sağol fakat formayson ve taktik olarak ne yapmalıyım?
-
@light-asahi merhaba tekrardan sağolun emekleriniz için. Bana her taktiğe karşı zahmet olmazsa yazabilir misiniz? Mesela paslı oyun nasıl yenilir falan. Teşekkürler
-
@light-asahi tmm sağolun
-
Maç evimde takımım Bayer 04 Leverkusen nasıl bir taktik olabilir