OSM Taktikleri
-
Beyler 442b dizilişine uyan en iyi taktik kanatları kullan mı yoksa paslı oyun mu ?
-
442b paslı oyun taktiğinin baskı stil tempo yüzdeleri kaç olmalıdır ?
-
@mentos021 said in OSM Taktikleri:
442b paslı oyun taktiğinin baskı stil tempo yüzdeleri kaç olmalıdır ?
Her takım,kadro ve rakip takım'a göre oranlar değişir bunu deneyerek kendiniz bulmalisiniz ama sayilari ortalama yüzdelerde tutmanızı tavsiye ederim.
-
Beyler oyunda ev sahibi avantajlığı diye bir şey cidden var mı bugün crystal palace takımımla manuya konuk oldum ilk yarıyı 2-0 önde kapattım maç 3-2 bitti kaybettim ama istatistiklerde bile ben öndeyim 15-7 şut 63-37 topla oynama sadece adam şut isabet yüzdesinde geçmiş beni böyle olunca üzülüyor insan hakettiği maçı vermiş gibi hissediyor.
-
Arkadaşlar İngiltere ligindeyim Leicester cityim ve 17. Haftada liderim 2. Sırada m.united var ben 4-3-3 b paslı oyun oynuyorum m.united 4-3-3 b kgv ne oynamalıyım maç m.unitedin evinde ve kadro değeri bi tık üstümde ama sorun yaşatacak kadar değil yardımcı olursanız sevinirim
-
@safakkerdogn kadro değerinden ziyade ilk 11 değerleri nelerdir(ortalama oyun gücü)
Maç nerede ve saha avantajı nedir
Kadrolariniz hangi dizilime uygun
Hakemin durumu nedir ve senden önceki maçlarda kırmızı/sarı hangi kartları vermiş
Oyuncu forum ve moral durumları nedir
? -
@safakkerdogn kuru kuruya ne çıkayım demek ezberciliktir
İlk önce bu söylediklerimi analiz etmen gerekir
Oyunu bir iki taktikle basitleştirmeyin lütfen. -
@safakkerdogn tamam kardeşim bakiyorum takimlariniza .
-
4-3-3 b kgv rakibime karşı ne çıkmalıyım yardımcı olur musunuz kadro değerlerimiz aynı
-
4 3 3 B pas oyunana karşı ne çıkabilirim kadro yeteneklerimiz hemen hemen aynı seviyede
-
Oyuncunun asıl mevkisi forvet ben forvet fazlalığından dolayı ortasahaya koyuyorum oyuncunun verimini etkiler mi ? o şekil 4/4 yaptım , oyuncun oyuncu derecesi 7 ve 8 arasında değişiyor ? uzun zamandır kafama takılıyordu yardımcı olursanız sevinirim.
-
@ryanmccarthy etkiler o oyuncuyu satıp gerçek bir ortasaha alman mantıklı olacaktır
-
@jazzmaster mağlubiyet kaçınılmaz galiba