OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 atttım yukarda hocam acil yazın maç başlayacak
-
@mrtgll33 değerler ne olmalı acil ?
-
Rakip son anda taktik değiştirip 4-5-1 kgv çıkmış maça çok rahat oynamama rağmen 1-1 kalmış şanssızlık
-
@thekingisbackmg kusura bakma geç gördüm
Başka maçın olursa değerlendiririz yine
-
@mrtgll33 bu maç değil diğer maç 2. sevilla ile oynuyorum o maçı yenersem gene şampiyon olurum gibi duruyor fark 6 puan olacak 2. Sevilla ile
-
@F.S.M.0.13 sen yenersin
-
iftardan dolayı biraz aceleye geldi
-
@thekingisbackmg rakip kadro değeri sizin kadro değeri kimin sahasında vs vs bilgiler yazarsan konuşuruz yarına kadar
-
@mrtgll33 maç benim evimde benim kadro değerim 500 milyon rakibin 390 milyon abi kadrom da güzel bence baya
-
@thekingisbackmg 433B kanatları kullan
Alan savunması
Agresif
Herkes mevkisindeSayısal değerler 55-70 arası yap kullan
-
@mrtgll33 bu tempoyu topa hakim ol diyince golü çok atıyorsun ama gol de yiyorsun gibime geldi benim gerçekten öyle mi ? orayı yükselttikçe risk azalıyor sanki
-
@thekingisbackmg o kadar bilemem şahsi düşüncem bu
-
@mrtgll33 70-70-65 yapayım bari büyük ihtimal rakip özel antrenman çekecektir bu arada
-
@thekingisbackmg Sende at gitsin
-
Benim kadro değerin 425M
Adamın kadro değeri 353MBen fenerbahçeyim
O galatasaray.Acil taktik lazım final maçı olucak taktik verecek kişi ayrıntılı yazarsa lütfen.
-
@OguzCetins Maç hangi sahada
-
@mrtgll33
Rakibin sahasında -
@OguzCetins 4231KGV alan savunması forvet orta sahaya yardımlı değerler ise 45-65 arası olabilir
-
Merhabalar
Ben Milan takımını yönetiyorum bugun Napoli ile macim var taktigi 433 kurmuştum rakibe ajan attım 4231 kgv oynayacak gibi duruyor.Benim kadro değerim 330m onunki 320m simdi ben hangi taktikle oynamalıyım ? Ve de çizgiler nasıl olmalı ?Bir de merak ettiğim bir konu var dun Lazio ile macım vardı deplasmanda rakibin kadro degeri ile aramda 100m üstü fark vardı ikimizde kamp bastık macı 3-1 kaybettim ben 433 çıktım rakip 4231 çıktı taktığı mi etkili oldu yoksa kamp mi ?