OSM Taktikleri
-
@F.S.M.0.13
Nasıl sabit takım kardeş ? Öneride bulunda yapayım hemen.
Önceden yaptığım taktik artık işe yaramıyor -
@azizeskişehirspor her zaman işe yarayacak diye bir şey yoktur ki.
-
Benim kadrom ve taktiklerim bunlar Chelsea'yim rakibim Manchester United onun kadrosu ve taktiği bu nasıl bi taktikle çıkarsam rahat ve farklı bi skor elde edebilirim sizce ?
Benim kadrom : https://i.hizliresim.com/yEQRlj.jpg
Benim taktiklerim : https://i.hizliresim.com/69O8kv.jpgRakibimin kadrosu : https://i.hizliresim.com/W05EZ8.jpg
Rakibimin taktikleri : https://i.hizliresim.com/370PaM.jpgYardımcı olursanız sevinirim.
-
5-4-1 kgv taktigine karsi 4-3-3b kk taktigini kullanacagim bugun. Cizgi taktikleri nasil olmali? Takimim cok daha ustun gozukuyor , orta sahalarimiz esit gibi sadece. 5-4-1 e karsi adam adama mi yoksa alan savunmasi mi mantikli?
-
Arsenali yönetiyorum, 433A kk için mevki dizilimi nasıl olmalı? Kadro değerim 430M
-
@Admin215 Çizgi taktiklerini nasıl yapabilirim? istikrarlı skorlar almak istiyorum, forvetim orta saham iyi, bilgisayarı 1-0 yenmek istemiyorum, sizce hangi çizgi taktiklerini uygulayayım? Ligimdeki çoğu takım 433a kk oynuyor.
-
@MertcanOzzkan Alan savunması daha mantıklı
-
Arkadaslar deplasmanda önemli bir rakiple karsilasacagim. 4231 kgv oynuyor. Ona karşı puan almak istiyorum. Ona nasıl bir karşı taktik çıkabilirim
-
433a paslaşarak oynayan Manchester Uniteda karşı 433a kk oynasam doğru olurmu, mac onun sahasında
-
Selamlar herkese. Bugün arkadaşlarla kurduğumuz Almanya liginin son maçını oynadık. Takımım Bayer 04 Leverkusen idi. Bayern München ile aramızda 3 puan fark ile Şampiyon oldum. (İşte nooblardır felan demeyin hepsi güzel oyunculardır ve sezon sonuna kadar iyi mücadale ettiler) Oyuna yeni başlayan veya taktikleri işe yaramayan arkadaşlara tavsiyede bulunucağım. Arkadaşlar size öncelikle şunu söyleyeyim her maç diziliş değiştirmeyin. Bu taktik ile tüm maçlara çıktım ve hiç değiştirmeden şampiyon oldum. Juventus , Beşiktaş , Fenerbahçe , Manchester United gibi hedefi 1 olan takımlarda yaramıyor bunu öncelikle söyleyim. Dizilişimiz 3 - 4 - 3 Kanatları Kullan bunun 433 Kanatları kullandan farkı Ofsayt Taktiğini Evet olarak işaretliyoruz. Alan Markajı , Mücadele hakeme göre ayarlarsınız ama pek oynamam derseniz Agresif iyidir. Çizgi taktikleri Forvetler Sadece Hücum , Ortasaha ve Defans ise Pozisyonunu koru olarak işaretliyoruz. Baskı rakibe yakın oyna bunu 70 i geçirmeyin ki oyuncular çok yorulmasın. Stil Dengeli Tempo yüksek hızda paslaşma olarak ayarlıyoruz. Yenilmez taktik demiyorum ancak verimli bir strateji , kullanmanızı öneririm. Hedefi 3 ila 7 arası kullanırsanız faydasını göreceksiz. (Kupadan Yarı Finalde Elendim ) İyi Günler İyi Oyunlar arkadaşlar...
-
@mrtgll33 deplasmanda önemli bir rakiple karsilasacagim. 4231 kgv oynuyor. Ona karşı puan almak istiyorum. Ona nasıl bir karşı taktik çıkabilirim.
-
Beyler Bugün Beşiktaş ile maçım var.Basaksehir ile 1. sıradayım aramızda 3 puan fark var.Beşiktaşın kadro degeri 302M iken benimki 324M.Rakip 4-3-3B ile çıkıyor.Ben ise 4-4-2B ile çıkıyorum.Taktiğim nasıl olmalı sizce ?
-
kupa finalim var arkadaşlar ben arsenalim o chelsa onun değeri benimkinden biraz olsada fazla ligde 1. ben 2.yim kupa finalim var 4-3-3a kgv oynıyacak büyük ihtimal hakem kırmızı ligde 2 maçtada 5 2 3a kontra oynayarak berabere kaldım bu finalde ne oynamamı önerirsiniz kamp yok ikimizdede bende gizliye aldım?
-
@Renac1905 KADRO DEĞERİNDEN ANLADIĞIM ÜZERE İYİ BİR İLK KADRON VAR.İYİ KADROSU OLAN TAKIMLARDA HEP ŞU TAKTİĞİ UYGULARIM VE %90 BAŞARILI OLUR.
4-3-3 A ; KANATLARI KULLAN
FORVET:SADECE HÜCÜM,ORTA SAHA:FORVETİ DESTEKLE,DEFANS:GERİDE KAL
ALAN SAVUNMASI ; OFSAYT TUZAĞI: HAYIR
BASKI:%79
STİL:65
TEMPO:59
YAP EMİNİM ALIRSIN BU MAÇI -
@Admin215
4-3-3 A ; KANATLARI KULLAN
FORVET:SADECE HÜCÜM,ORTA SAHA:FORVETİ DESTEKLE,DEFANS:GERİDE KAL
ALAN SAVUNMASI ; OFSAYT TUZAĞI: HAYIR
BASKI:%79
STİL:65
TEMPO:59
NOT:ARSENALLE LİG SONUNDA 100 GOLÜN ÜSTÜNE ÇOK RAHAT ÇIKIYORDUM -
@Slayer-Emre-Y2 Bütün yazıları büyük yazmayınız.
-
@mrtgll33 TAMAM
-
@Slayer-Emre-Y2 Dalga mı geçiyorsunuz? Birdaha tekrarlandığı takdirde forum banı alabilirsiniz.
-
@mrtgll33 yahu tuş açık kalmış ilkin yazdığımıda değiştirecektim 5 dk bekleyin dedi tamam yazdığımdakinide silicektim yanlış anlaşılır diye onada 2 dk bekleyin dedi.Amacım dalga geçmek değil kusura bakmayın
-
@Slayer-Emre-Y2 Yazdığınızı silmenize gerek yok, daha sonradan biz uyardığımız için. Hassasiyet için teşekkürler, iyi oyunlar.