OSM Taktikleri
-
@koçovalı11 4-4-2 b pas. Eğer kadron daha zayıfsa stili 50 nin altına getirmen iyi olur.
-
@vgsgdfy 4-4-2 b ise 4-4-2 a kanat iyi olur ofsayt evet.
4-4-2 a ise 4-3-3 a kanat iyi olur. Yine ofsayt evet.
-
Beyler Manchester Unitedim Arkadaşım City ilk maç 4-1 yendi Unitede yaraşır en iyi taktik nedir ? (Acil Cevap)
-
@bugga21 kadro farki ne kadar takiminin durumu nasil
-
@bugga21 3-4-3 b kanatları kullan ile güzel sonuçlar aldım 4-5-1 e karşı. Tek forvet oynayanlara 3 stoperli dizilişler öneririm. Maç evindeyse 3-4-3 b pas da olur.
-
Kadro rakibe karşı çok kaliteliyse hangi taktikle oynamalıyım.
Şuana kadar hep 4-4-2B Paslı oyun ile oynadım ama öyle çok gol atamıyorum. -
@koçovalı11 coinsle almıştır para harcamıştır hileyle alamaz
-
Güçlüysen 4-4-2 a kanatları kullan güçsüzsen 4-4-2 a kgv öneririm. Ofsaytı açmalısın.
-
5-3-2'ye hangi taktiği önerirsiniz?
-
@mertc44 bence ne oynasan yenersin saçma sapan bi taktik
illa bi fikir istiyosan 433a kanat üstesinden gelir
-
@emrearda18 savunma ağırlıklı çıkıcak gibiyse çekingen oynama ofansif oyna 433 ile
-
@fabiocapello58 benimde aklımda 4-3-3 var da,şuan elimde hazır 2 forvet var aklıma da 5-3-2 daha çok yattı.
-
@berhanov 451 kgv
-
Yönetimdeki danışman 4-2-4 için 3-2-5 için uzun top güzel olur diyor. Pas için bunlar kontra atak için şunlar vs. Ayrım yapan var mı ?
-
@mertc44 var neden olmasın taktikten ziyade sayılar aslında önemli olan. (pres/stil/tempo sayıları) hiç kimse bu sayılar hakkında şunu yaparsan kesin kazanırsın diyemez oyunda taktik olayı epey detaylandı burada sadece mantıklı diziliş verilir. sayılar, detay taktikler verildiği takdirde rekabetin anlamı kalmaz. önemli olan menajerin onları kendi keşfetmesi
-
@Mertc44 flame yapmayın bı kerede sorun soruları diğer arkadaşların yazılarını engelliyorsunuz. soruna gelince 442 ye 4231 iş yapar ama sen birkaç gündür denilen taktikleri beğenmiyorsun galiba ne cıkmalıyım dıyorsun soyleyıncede ıs yaparmı dıyorsun kotu oldugunu bıle bıle nıye soyleyelım sana taktik