OSM Taktikleri
-
@Durmusspmk 433b KK Oyna
-
@Bilocan-Bingul
Selam eger defansif oynuyorsan kirmizi yesen bile maci kazanma sansin var tabi rakibin gucude onemli iyi oyunlar.. -
@F.S.M.0.13 hep oraya alıştım abi
-
-
Rakibim Sosyokrat. Kadro kalitesi benimkinin biraz üzerinde. Deplasmandayım. Büyük ihtimalle kazanacak. Son 6-7 maçta yenilmedi. Takımı sağlam. Sürekli oynadığım ve takımın alıştığı taktikten vazgeçip rakibe göre bir kadro mu çıkarmalıyım yoksa hücum futboluna devam mı etmeliyim kararsız kaldım Oyuncular bize güven gerisine karışma diyor.
-
@Kaiser-Brian-Clough ne yaparsan yap o.yenilmez dostum
-
@BraveHerooo Evet kazandı. Mağlubiyetin geldiğini gördüm ama. Bence bu da bir erdemdir. Oyunculara çok güvenmemek lazım
-
Hocalarım Nasılsınız Bana Medipol Başakşehir Taktiği Verebilirmisiniz
-
@BraveHerooo Demekki benle oynamamış daha
-
@Kaiser-Brian-Clough Rakibe göre kadro esastır, deplasmanda standart 451-4231 her zaman randıman verir, iyi analiz netice getirirdi bence
-
@mrtgll33 Biraz duygusallık ağır bastı diyim. Kaybedeceğimi hissetmeme rağmen acaba mı duygusu, taktiğe bağlı kalma isteği. Ya hocam bide ben 451den nefret ederim ya. Bu oyuna başladığımdan beri 451 KGV hep netice getiriyor. Farklı taktiklerle oynamak insanı zaten mutlu ediyo 343 gerçek hayatta da favorimdir. Oyuna tekrar alışma sürecinde olur böyle
-
@Kaiser-Brian-Clough 343A KK oynamak ManU gibi takımlarda harika Oyun realitesinde 451 de en mantıklısı gibi duruyor
-
@mrtgll33 Evet maalesef. Simülasyonda en etkili taktik güçlü takımlarda 433 KK savunan takımda 451. Bunu yıkmak için daha doğrusu bu taktiğin kullanılmasını engellemek için hatırladığım kadarıyla 2013 veya 2012 de yapılan Dünya Şampiyonasında orta saha oyuncuları az olup forvet oyuncuları çok fazla olan takımlardan kurulu bir lig oluşturulmuştu ve orada kullanılan taktik 334 ve 325 gibi bol forvetli taktikler olmuştu. Çok da zevk vermişti hem oynayanlara hem takip edenlere.
-
@mrtgll33 451 vs 4231de nasıl bir sonuç ortaya çıkar acaba? Sanırım ev sahipliği ve baskı, stil ve tempo değerleri belirler sonucu.
-
@F-S-M-0-13 Benim Demek İStediğim Kardeşim Başakşehire Uyan Bir Taktik Var Mı? Dedim Mesela 3-4-3- Ve Gelişmiş Ayarlar
-
@yasings said in OSM Taktikleri:
@F-S-M-0-13 Benim Demek İStediğim Kardeşim Başakşehire Uyan Bir Taktik Var Mı? Dedim Mesela 3-4-3- Ve Gelişmiş Ayarlar
Bu Oyunun Bütün Sezonu 34 Maçlık Taktik
-
Beyler bi arkadas 433 B Kontra taktiğini dene dedi
Sizce iş yaparmi bana biraz tuhaf geldi ama