OSM Taktikleri
-
This post is deleted!
-
-
yazabildim Sonunda
-
@Erhan-The-Winner 60-40 arasında sen yapabilirsin. mevkiler sabit olsun
-
-
@mrtgll33 ya birde 4-5-1 yerine 3-5-2 oynasam benzer değilmi 4. Defansım çok kötü ve 2. Forvetim 96 olacak
-
@Erhan-The-Winner senin kararın benim ki sadece Öneri
-
@mrtgll33 İlk defa 3-5-2 oynaticam.Onceden hep 4-3-3 oynatiyodum.Biraz daha detaylı anlatabilir misin taktikleri
-
Selamlar 3 3 4 a uzun topa karsı alternatif bi taktik önerir misiniz 4 5 1 kgv nasıl olur adamın ofsaytı açık alan sav
-
@mrOrcun ben hep 433a pas denerim uzun topa karşı
-
@Bilocan-Bingul bilo bir taktikte bana ver kardeşim
-
@F.S.M.0.13 abi bazı taktikleri deneme yanılma yoluyla karşıtlarını buldum ama başta sizlerden ilham aldım ve hala alıyorum hem abi sen takımını oturtmussundur
-
eyvallah detayları nasıl yapayım sence adamın ofsatı acık alan savunması yapıyo
-
@Bilocan-Bingul benim adamlar sadece maç saatini bekliyor
-
Selamun Aleyküm
KARŞI TARAFIN KADROSU
Arkadaşlar 4 3 3 B Kanatları Kullan -Alan markajı-Ofsayt tuzağı [hayır]- Mücadele Agresif -Antreman kampı hayır Takım kadro değeri 193.92mBENİM KADROM
Sizce ne oynamalıyım 95.91m kadro değerim var sıkıntı büyük adamın kadrosu sağlam -
Merhaba arkadaşlar.4 3 3 A taktiği oynatmak istiyorum takımıma.Takım güc ortalamam 97 98 civarında.Baskı mentalite ve tempoyu oran olarakta belirtirmisiniz?
Yardım eden arkadaslara simdiden teşekkürler. -
arkadaşlar merhaba . bu takıma karşı hangi taktikleri uygulasam puan alabilirim ? Özel antrenman kullanacağım fakat imkansız gibi görüyorum puan almayı kadrosu çok iyi yine de sormak istedim teşekkürler iyi günler
Bu da benim takım
![alt text]( image url) -
Sizce ortalama bir takımda Alan savunması mı daha iyidir yoksa adam adama mı?
-
@saltibey Kardeşim City gibi büyük takımlara ben her zaman 433 A KK uygularım istersen benim profile bak
Büyük takimlarda bu taktikle sampiyon oldum