OSM Taktikleri
-
@Liderler2 a yap bi yapma
-
@Liderler2 orta saha standart kalsın icardi sol kanat Messi sağ
-
City ile 3 3 4 oynuyorum patlama ihtimali var mi sizce
-
@EwilBoy Kardeşim bence 433 kk yap cityye
-
@Bilocan-Bingul 7 tane forvetim var kardesim oynatmak istiyorum 4 3 3 de 5 3 1 1 yaptilar 2 maglubiyet aldim ondan dolayi
-
@EwilBoy 433 le randıman daha çok alırsın ama 334 oynayacam dersen 334b gibi taktik yapabilirsin
-
Arsenal im rakibinlm Manchester city adam 4-3-3 a KK oynuyor acil taktik mac benim sahamda ama kadrolarimiz eşit yarin macimiz var acil
-
Selamun Aleykum
4-3-3A veya B taktiği hakkında bir sorum var. Eşit derece rakiple oynarken Defans-Orta Saha - Forvet nasıl olmalı ?
Genelde defans için orta sahayı destekle, orta saha için forveti destekle, forvet içinde full atak yapıyordum.
Şimdiye kadar hep ofsayt taktiği ile maçlara çıktım. Şimdi değiştirsem uyum bozulur mu ?
Not: Maç kendi evimde ve ''Çok Agresif'' oynayacağım.
-
4-3-3 Kanatlar oynuyor rakip. Güçler eşit buna göre ne taktik uygulamalıyım
-
Merhabalar
Takımım Chelsea yarın deplasmanda Liverpool ile karşılaşacağım benim kadro değeri 690m Liverpoolun 370 fakat Liverpool şu an lider durumda ve gol kralı Liverpooldan ben ise onun 3 puan gerisindeyim 4-3-3 B kanatları kullan taktiği ile oynuyorum uygun olur mu acaba ayrıca sol beke 94 lük asıl mevkii sol bek olan oyuncuyu mu yoksa 98 lik asıl mevkii stoper olan oyuncuyu mu koyarsam daha yararlı olur -
OYUN STİLİ : UZUN TOP
ALAN MARKAJI
OFSAYT TUZAGI EVET
MUCADELE NORMALBU RAKİBE KARŞI NASIL OYNAMAM LAZIM KADRO DEGERİMİZ AYNI SAYILIR BENİMKİ 26 RAKİPİN Kİ 30
BİRAZ UZUN YAZI OLDU TAKTİK BEKLİYORUM
-
Adamin kadro değeri düşük ama yedek kadrosu pek yok ondan kadro değeri düşük gözüküyor herhalde kadrosu benle ayni gibi 4-2-3-1 kgv te 4-3-3 kanat yap diyorsunuz eminsiniz demi?
-
Bayern Leverkusen'e karşı deplasmanda oynuyorum. Onun kadro değeri 280 M. Benimki 373 M. 5-3-2 Kontra Atak oynuyor. Antreman Kampı yok ikimizde de. Maç saat 17.00 da başlıyor sizce 4-4-3A Kanatları Kullan olarak mı çıksam ? yoksa 4-5-1 kgv mi ?