OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar kadrom bu hücumda ve orta sahada 2-3 oyuncuda iyileştirme yapılacaktır.
Hedef 4 lig bugün başlayacak ama ben 2-3 taktik denedim bu kadroya göre pek iyi değil istediğim verimi alamadım ya 1-2 farkla yeniyorum ve benden düşük takımlara mağlup oluyorum.Bana daha önce Roma takımını kullanana yada tecrubeli olan arkadaşlar taktik önerebilirlermi rica ediyorum. -
@SerSery35 takımın kötü hiç bir taktik sana yardımcı olamaz koçum
-
@SerSery35 kardeşim 433 kk girebilirsin
-
Osm Taktikleri Hakkında Özelden Her Türlü Soruyu Sorabilirsiniz seve seve yardımcı olurum...
-
@SütlüPizza dun oyuna giremedim kamp basmis 4-2 yenmiş kamp basmasa aslinda
-
@SütlüPizza suanki macim kadromuz ayni rakip 4-3-3 A KK oynuyor mac benim sahamda 4-3-3 B KK oynasam yenermiyim
-
@Metobsgn said in OSM Taktikleri:
@SütlüPizza suanki macim kadromuz ayni rakip 4-3-3 A KK oynuyor mac benim sahamda 4-3-3 B KK oynasam yenermiyim
Ozaman mucadele agrasif yap markaj alan markajı yap baskıyı 75 stili 70 tempoyu 80 yap buyuk ihtimal yenersin hakem sinirli ise normal yap hiç sinirli degilse cok agresif yap
-
Rakibim 442b pas oynuyor onun kadro değeri 40m benim 30m ne önerirsiniz?
-
@Fabiocapello58 Merhaba,kadro değerin düşükse 4231 veya 451 kgv çıkman iyi olur.
-
@SütlüPizza o da alan markaji ve ofsayt hayir oynuyor sikinti olmaz demi
-
@Metobsgn said in OSM Taktikleri:
@SütlüPizza o da alan markaji ve ofsayt hayir oynuyor sikinti olmaz demi
Simdige kadar olmadı bundan sonra olursa bilmem
-
@Fabiocapello58 Kardeşim 4-4-2 Paslaşarak Yap Forvet s.atak orta saha defansa yardım defans geride kal alan s. ofsayt hayır o alttaki 3 şeyde sırasıyla 70-65-60olarak ayarla sonucuda buraya yaz en az 3-0
-
Selamın Aleykum beyler allahini taktik verin cok lazim
-
Hangi Takım?
-
Kardeşim 4-5-1 oynatacaksan kaleyi görünce vur oynat ayrıntılıtaktik istiyosan mesajla ulaşabilirsin
-
@Farukkuscu28 Kardeşim merak ettim bu taktikleri ne ara denedin? Hesabın da daha 10 günlük ve 10 istifan var.Bence taktik vermeden önce biraz daha bilgi sahibi olman gerekir insanlara yanlış bilgi vermek için.
-
@SütlüPizza 3-0 yendim
-
@SütlüPizza 4-4-2 pasli oyun adam markaji ofsayt hayir oynayan adama ne yapmaliyim reis deplasmanda oynayacagim kadrom az daha iyi. 4-3-3 A mi yapsam acaba