OSM Taktikleri
-
@cengoxx78xx-2m Merhaba;
-
Korneri ortasahanın en iyi orta gücü olana.
-
Alan savunması uygula genelde,adam adama yapmak ıcın ornegın rakıp 433 sende 343 cıkarsan adam adama yaparsın 3 defans 3 forvetı tutar.
-
Senden güçlü ise 451 kgv yada 442 b pas yapabilirsin.
-
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
@cengoxx78xx-2m Merhaba;
-
Korneri ortasahanın en iyi orta gücü olana.
-
Alan savunması uygula genelde,adam adama yapmak ıcın ornegın rakıp 433 sende 343 cıkarsan adam adama yaparsın 3 defans 3 forvetı tutar.
-
Senden güçlü ise 451 kgv yada 442 b pas yapabilirsin.
PEKİ OFSAYT TAKTİĞİ NE OLMALI ALAN SAVUNMASI VE ADAMA GÖRE
-
-
This post is deleted!
-
@cnytakn merhabalar. 4-3-3 a pasli oyun oynayan birine karsi ne oynayabiliriz? bekler ileri oynuyor. bir de kadro degerlerimiz ayni ve deplasmandayim. Ne onerirsiniz? ben 4-4-2 kanatlari kullan oynamayi dusunuyorum ve beklerime iyi adamlari koyup sabit tutucam. bir de adam savunmasi. Fikirlerini ogrenebilir miyim
-
@cengoxx78xx-2m ofsayt kapalı
-
@CnytAkn corinthians ile deplasmanda maçım var. Rakip sezon başından beri 5-3-1-1 kontra atak oynuyor, bir forveti cezalı iki gündür 5-4-1 ile oynuyor. Kampa da gidecek. Kadro değeri benim yüksek ama defansı benden 1 2 seviye daha iyi. Hangi dizliş ile çıkmalıyım ve taktik ne olmalı mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
-
4-5-1 KGV, Adam Adama markaj ve Agresif taktiğe karşı nasıl bi taktik uygulamalıyım ? Kadro değerim rakibime göre kat kat iyi fakat deplasmandayım.
-
5-4-1 Kontra atağa karşı hangi diziliş ve taktikle oynamalıyım benim kadro değeri 50 milyon daha fazla
-
Merhaba arkadaşlar 4-3-3 için taktik oyun stili
çizgi taktikleri markaj ofsayt taktiği mücadele baskı stil tempo
nasıl olmali şimdiden teşekkürler -
@savasma01 Ben daha çok kanatları kullan kullanıyorum işime çok yarıyor fakat paslı oyun pek denemedim denemek lazım ama tavsiyem kanatları kullandır.
İyi oyunlar
-
343 paslı taktiğine karşı hangi taktik oynanmalıdır ?
-
@gkhnkc1 Oyundan yazacağım sana bi bak yabancı diye geçme
-
This post is deleted!