OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
.
valla güzel örnekler teşekkür ederim tamamen mantık diyosun yani peki şimdi rakiplerimi casuslayıp gelen sonuca göre ben de bi anti taktik yapsam mantığım doğru mu yanlış mı söyler misin bana -
@Guerlain1903 Kesinlikle doğru casus yollayıp rakibi analiz etmek lazım, taktiği dizilişi kadrosu bunlar bakmak lazım, hakeme de dikkat edelim
Rakibinin ligdeki diğer maçlarına da bakmanı öneririm içerde dışarda puan kaybettiğinde hangi taktikle çıkmış hangi taktiğe puan kaybetmiş.
-
@mrtgll33 hocam peki kanatları kullanın antisi nedir paslaşarak oyna mı kontra mı
-
@Guerlain1903 kadro daha iyiyse direk kanat oyunu, eğer değilse KGV olabilir
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@DoğukanUçanOfficialS Uçuk bir taktik yaparsak tabi işe yaramaz
Kadro sadece bir etken ama unutmamak lazım önemli bir etken.
aynen öyle kardeşim ama ben çok düşük ezik takımlarla şampiyonluk mücadelesine girdim
-
@Yusuf-Hayaloğlu
bu ismi bi yerden hatırlıyorum ama nerden hatırlıyorum çıkaramadım...
-
Merhaba @YYYounes
Fikstür önemli burada, ama ilk tavsiyem 451 - 4231 ağırlıklı kadro kurman ve zamanla bu kadroyu üst seviye çekerseniz tabiki 442 ve 433 e sırasıyla uygun hale getirebilirsiniz, ne kadar iyi transfer o kadar çabuk üst sıralar
-
@YYYounes said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 Tesekkür ederim deneyecegim de şu baskı still tempoyu napıcam mesela Juventis 4-3-3 B kanat veya pas da ?
433 en iyi kanat olur
-
@GS_METECAN
şunları kastettim
-
442 b paslı oyunun antisi nedir?
-
daha çok gol atma taktiği diye bir şey yok ben rastlamadım. tamamen oyuncuların form durumuna ve dizilişlere bağlı. 4 2 3 1 ile 100 golü geçenler var.
-
@Curtis-Parker hocam ben birkaç gündür girmiyorum, 5-4-1 ile beraber 90'lık forvetimi oynatıyordum. 8 maçta 7 gol,2 asist ile oynuyordu 4-3-3B ile 5-4-1 oynatmaya başladığımda 13 maçta 14 gol 5 asist ile oynuyor işinize yarabilir
-
@MenajerUtkuSahin Beklere ellemeyin, ortasahayı forvete yardımcı ol yapın etkisini göreceksiniz
-
@MenajerUtkuSahin hocam 4-5-1 ile oynuyorsa sakın 4-4-2, 4-2-3-1 gibi taktiklerle oynama. Kadron iyiyse paslaşarak 4-3-3B veya 3-4-3 oynayabilirsin. En az 2 gol atarsın.