OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar ben sizce hatamı yapıyorum atıyorum hedefi 4-8 veya 12-16 arası bir takım alıyorum ve yaşlıları hemen satıyorum derecesi kötü olanları yerine her buldugum genci alıyorum bu yöntem yanlısmı ozamanda diğer mevkiler eksik kalıyor. bazı arkadaşlar ortasahaya 80 alıyorsan defansada 80 alki orantı olsun diyorlar gidipte gücsüz takımda hemen 90 üstü oyuncuya para savurma diyor
-
@fiery38 doğru yapıyorsun kademeli olarak git küçük hedefli takımlarda önce 70-80 arası yap takımı sonra 80-85 yap sürekli ucuza oyuncu alıp 2.5 katına sat, en son kademede +90 a çekebilirsin takımı. Takım genel olarak genç olsun ama kaptanlık yapacak tecrübeli +25 + 29 yaş oyuncu bulundurabilirsin ortasaha olsun bu oyuncu önerim.
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
@fiery38 doğru yapıyorsun kademeli olarak git küçük hedefli takımlarda önce 70-80 arası yap takımı sonra 80-85 yap sürekli ucuza oyuncu alıp 2.5 katına sat, en son kademede +90 a çekebilirsin takımı. Takım genel olarak genç olsun ama kaptanlık yapacak tecrübeli +25 + 29 yaş oyuncu bulundurabilirsin ortasaha olsun bu oyuncu önerim.
Hocam takımımda 80lik adam pek yok suanlık derecesi 60-70 aralığındaki satılığa koydum ehemen en iyi oyuncum 78ligi satmayım diyorum birde sana bir sorum var bol gol atmak icin ne yapmak lazım ben hep paslı oynuyorum kanatları kullan oynucam ama kanatlarım verimsiz
-
@kkmehmet38 her oyuncu kendi mevkisinde verimli olur
-
4-3-3 b kanatları kullan ile güçlü bir rakible bir maçım hangi taktikle çıksam onu durdururu
m -
@playboy-cowboy durdururmusun bilemem ama 451 kaleyi görünce vur öneririm
-
@kkmehmet38 ekibime davetlisin ekip ismi: RAMPOSTRIA
-
@ygzsokaratar Ekip Alım başlığına yazmalısın
-
@kkmehmet38 burada taktiklerini paylaşmalısın oyun hakkında takım bölümünde yada başarılar böülümünde bireysel başarılarını paylaşabilirsin.
-
@serdargndgn said in OSM Taktikleri:
Kanatları kullan taktiğine karşı hangi anti taktiği kullanabilirim ?
451 kaleyi görünce vur
-
Ya abilerim rakibin zayıf yönüne göre çizgi taktikleri nasıl ayarlayacaz bir türlü anlamadım ikincisi adam adam yoksa alan mı ofsayt taktiği de açık mi kapalı mi
-
Liverpoolum 4.haftada 1.siradaydim tottenhama 1.0 yenildim evimde. 55 topla oynamayla onde olduğum halde. Taktik olarak neler yapmaliyim 433b oynuyorum
Forvetim werner ve firmino werneri kullaniyorum. Yeterince param var 250m kadar immobile almali miyim oneriniz neler
KANATLARI KULLAN
SADECE HUCUM-POZISYONU KORU-BEKLER ILERI GERI
ALAN MARKAJI OFSAYT TAKTIGI YOK
AGRESİF
-TAM SAHA BASKI 80
Ofansif 75
Yuksek hizda paslasma 80 -
@baris3587 oyuncuların mevkilerine de dikkat etmelisin mesela orta sahada ilerde duran oyuncuların atak gücünün daha fazla olmasına dikkat etmelisin aynı şekilde hücum bölgesinde yanlardaki oyuncuların defans gücü ilerde duran oyunculardan daha iyi olmalı ve bence 80-75-80 değil de 76-76-76 ve 81-81-81 arasında bütün hepsini eşit tutan değerleri denemelisin ben hep öyle yapıyorum
-
Arkadaşlar iyi forumlar,kadro değerlerine göre karşı taktikler vs. nasıl olmalı yardımcı olacak biri var mı teşekkürler şimdiden
-
@spell-out-kubz düşük takımlara 433 a kanat senden yuksek kadrolara 451 kgv cıkabilirsin.
-
@Spell-Out-Kubz 6 3 1 a yı da deneyebilirsin kontra atak eğer takımın kötüyse