OSM Taktikleri
-
@cerberus47 Kadronun güçlü yerlerine göre taktik yapman gerekir, ortasaha güçlüyse ve yeterliyse 4231- yada 442 oynayabılırsın forvetlerın güçlüyse 433 a kanat çıkmanı tavsiye ederim.
-
kadrom bu şekilde orta saha ve forvetler. diziliş ve taktikleri söyler misin ne yapayım?
-
arkadaşlar selam, rakibim chelsea, ben manu'yum. kadrolar birbirine yakın o belki biraz daha iyi. 4-2-2 b oynuyor paslaşarak. maç benim sahamda, 4-3-3b çıkarsam orta sahada güçsüz kalacağım gibi. öneriniz var mıdır?
-
arkadaşlar rakiple hayati bir maç oynayacağım 1 gün içinde rakip 4-33 b paslı oyun alan savunması yapıyor ona karsı nasıl taktikle cıkmam lazım yardımınıza ihtiyacım var..kadro güçleri hemen hemen aynı
-
Dün de yazmıştım ancak soruma cevap bulamamıştım. Rakibim ligin 1.si ancak kadrosu kondisyon olarak forvet ve ortasahasının en önemli oyuncuları turuncu yanıyor. 4-4-2b paslı oyun tarzında oynuyor kendisi. Maç benim sahamda olacak en kötü berabere kalmak istiyorum. Nasıl bir kadro ile sahaya çıkmalıyım? Ayrıyetten maçı mark cletenburg yönetiyor ve kıpkırmızı buna karşı nasıl bir taktik uygulayabilirim? teşekkürler
-
@cerberus47 433a kanatları kullan mhappe forvetın ortasında olsun ortasahanın ucunda ndidi olsun hakeme dikkat et
-
@cnytakn stiller nasıl olcak pres vs. adam alan markası ofsayt taktiği*
-
@cnytakn banada yardım etsen
-
@cnytakn reis mükkemmelsin süper bi maç oldu telefondan takip ederken nefes kesti valla. İlk yarı 1-0 geriye düştüm ikinci yarı patlama yaşadı takım 15 kere net pozisyon oldu 2-1 kazandım, maç sonu taktik süper diye yorum geldi erman hocadan. Teşekkürler
-
Arkadaşlar diğer takımımında yarın önemli maçı var Liepzig'i yönetiyorum leverkusen ile maçım var 5.yim o 3.cü ilk 11i 89-99 güçlerinde oyuncuları. Kadro değeri benimkinden düşük çünkü neredeyse yedeği bile yok o kadar az oyuncusu var. 4-3-3A Kanatları kullan, alan markası ve ofsayt taktiği var agresif oynuyor. Hangi taktikle çıkmalıyım? @CnytAkn reis özellikle senden yardım bekliyorum. Kadrom bu şekilde ;
-
@cerberus47 Kadron geniş değil mecburen 433 a kanatları kullan çıkıcaksın alan markajı ofsayt yok yap sende ama oyuncu formları cok düşük arada bir oyuncu dinlendir ortasahaya ve defansa takviye yapman gerek presi çok fazla yüksek yapma oyuncular fazla yorulmasın.
-
arkadaşlar rakiple hayati bir maç oynayacağım 1 gün içinde rakip 4-33 b paslı oyun alan savunması yapıyor ona karsı nasıl taktikle cıkmam lazım yardımınıza ihtiyacım var..kadro güçleri hemen hemen aynı yardım..
-
@furkan5134 kadro değeri yüksekse 433 b kanatları kullan mevkiler sabit olsun özellikle forvetlerin iyi olması gerekiyor.
-
@cnytakn orta sahaya matici aldım 91lik 4-4-2 ye döniyim mi 433a mı kalsın
-
@cerberus47 Kardeş ligdeki en iyi kadro sende 1 sağlam forvet daha alıp 433 e dönsene 442 sağlamcı bir taktik değildir ki
-
@F-S-M-0-13 4-3-3 ile iyi sonuçlar alamadım detaylı taktiklerini verir misin? 4-3-3 ün
-
@cerberus47 özelden tam yazdım
-
tekrar selam arkadaşlar, bugün everton deplasmanındayım. takımı benden bariz daha iyi. 4-3-3b çıkar sahaya. ben hangi dizilimi yapsam kestiremiyorum. 4-4-2b paslaşarak çıkabilirim. kaleyi görünce vur da deneyebilirim. öneriniz var mı
-
Merhabalar rakibin kadro değeri 251 benim 208 m. Rakibim 4 3 3 a Paslı oyunla oynicak ben ne oynayım? detaylı taktik verirseniz çok sevinirim 1 e 1 uygulicam.bnm ortasaham la 2 forvetim 90 lık