OSM Taktikleri
-
442 b paslı oyunun antisi nedir?
-
Ben şu taktikler ile oynuyorum :
4-3-3 A / Kanatları Kullan
Forvetler : Sadece hücum
Ortasaha : Sabit
Defans : Sabit
Sertlik : Hakeme göre
Alan Markajı
Ofsayt Kapalı
Baskı : Tam saha baskı yani 80
Stil Ofansif yani 75
Tempo : Tek Pas Futbol yani 80
Buna rağmen 4-5-1 KGV çıkan ve kamp basmasına rağmen benimde kamp bastığım Osmanlıspora 1-0 yenildim.Takımım Trabzonspor.Kadro değerim 233 Milyon.Osmanlının 100 milyon.Kadrom +85.Sorum şu bekleri ileri geri yaparsam ne olur ve baskı,tempo,stil şuan iyimi yoksa nasıl değiştirmemi öneririsiniz ? -
Rakibim Atiker Konyaspor.Kat kat daha iyiyim.4-5-1 KGV Adam markajı oynuyor.Karşısına nsıl çıkmalıyım
-
daha çok gol atma taktiği diye bir şey yok ben rastlamadım. tamamen oyuncuların form durumuna ve dizilişlere bağlı. 4 2 3 1 ile 100 golü geçenler var.
-
@Curtis-Parker hocam ben birkaç gündür girmiyorum, 5-4-1 ile beraber 90'lık forvetimi oynatıyordum. 8 maçta 7 gol,2 asist ile oynuyordu 4-3-3B ile 5-4-1 oynatmaya başladığımda 13 maçta 14 gol 5 asist ile oynuyor işinize yarabilir
-
@MenajerUtkuSahin Beklere ellemeyin, ortasahayı forvete yardımcı ol yapın etkisini göreceksiniz
-
@MenajerUtkuSahin hocam 4-5-1 ile oynuyorsa sakın 4-4-2, 4-2-3-1 gibi taktiklerle oynama. Kadron iyiyse paslaşarak 4-3-3B veya 3-4-3 oynayabilirsin. En az 2 gol atarsın.
-
@Curtis-Parker hocam ben tempoyu takım fark etmezsizin sürekli yüksek hızda paslaşma yapıyorum. Eğer kadronuz ambargo koyacak kadar üstünse dengeli yapabilirsiniz oyuncular yorulmaz.
-
@babuşthekıro said in OSM Taktikleri:
@Curtis-Parker hocam ben birkaç gündür girmiyorum, 5-4-1 ile beraber 90'lık forvetimi oynatıyordum. 8 maçta 7 gol,2 asist ile oynuyordu 4-3-3B ile 5-4-1 oynatmaya başladığımda 13 maçta 14 gol 5 asist ile oynuyor işinize yarabilir
İlk maçında iki gol attırdım zaten. Sonra bir baktım gol kralı hatrick yapmış sonra pes ettim sağolun
-
@MenajerUtkuSahin said in OSM Taktikleri:
Ben şu taktikler ile oynuyorum :
4-3-3 A / Kanatları Kullan
Forvetler : Sadece hücum
Ortasaha : Sabit
Defans : Sabit
Sertlik : Hakeme göre
Alan Markajı
Ofsayt Kapalı
Baskı : Tam saha baskı yani 80
Stil Ofansif yani 75
Tempo : Tek Pas Futbol yani 80
Buna rağmen 4-5-1 KGV çıkan ve kamp basmasına rağmen benimde kamp bastığım Osmanlıspora 1-0 yenildim.Takımım Trabzonspor.Kadro değerim 233 Milyon.Osmanlının 100 milyon.Kadrom +85.Sorum şu bekleri ileri geri yaparsam ne olur ve baskı,tempo,stil şuan iyimi yoksa nasıl değiştirmemi öneririsiniz ?Kgv oynayan rakibine karşı adam adama markaj ile çıkman ve 433 kk oynuyorsan bekleri ileri cikarman daha iyi olacaktır...Genç bi kadroya sahipsen her maça % 100 baskı ile birlikte yüksek hızda pas yada topa hakim ol tercihlerini kullanabilirsin...
-
arkadaşlar ingiltere liginde arsenal takını yönetiyorum kadrom bya baya iyi ilk 11de 105in atlında oyuncum yok bana taktik önerir msnz güçlü maçlar için
-
@guadiola-harun 4-3-3 Kanatları Kullan, alan markajı, ofsayt taktiği maktiği yok bam bam bam
-
@guadiola-harun kadro dedğerim 646m 18 oyuncu ile oynuyorum 2 kale 6 def 5 orta saha 5 forvet var topalm bana sağlam bir taktik verir msnz
-
@Curtis-Parker 4 3 3 b kanatları kullan ofsayt yok alan markajı press 100 ötekiler 79 oynuyorum her zaman agresif oynuyorum
-
@GS_METECAN ve @babuşthekıro arada kaldım.Bekleri ilerimi çıkarayım yoksa bekler sabit ortasaha forvetemi.Ortasahalarım 93,90,88,86,82,83 gücündeler.Defanslarım ise 90,85,87,84,82,82,80 lik.90 lık defans harici diğer defanslar 23 yaşından az.Ortasaha forvete destekmi bek ilerimi ?
-
@GS_METECAN peki 6-3-1 Kontraatak oynayan rakibe benden daha güçsüz olduğu halde 4-4-2 B paslaşma çıkmam uygunmudur ?
-
@MenajerUtkuSahin Ortasahayı destekle kardeşim. Kadron tüm takımlardan iyiyse ikisini birden yapabilirsin.
-
4-3-3B ile 100 gol barajını aştım birisi sormuştu
-
Adam markajı hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Ne gibi durumlarda kullanmamız fayda sağlar?