OSM Taktikleri
-
Aramizda üç puan var.
-
merhaba. bu oyun şuna duyarlı mı: sol bek oyuncusu sağ bek olarak oynamaz. sol ayak bir futbolcuyu sağda oynatma. bu tarz şeylere duyarlı mı bu oyun? yoksa bir defans futbolcusunun hücumu yüksekse sol ayak sağ ayak farketmez koy beke oynasın denebilir mi?
-
Arkadaşlar karşımda 4 3 3 a kanat oynuyan bir takim var ama kanatları orta kısımlarına göre güçsüz ben ise 4 5 1 kgv oynuyorum ve ofansiflik 70 sizce doğrumudur yenebilirmiyim oyuncuları benden 1 2 overall üstün
-
@hangamer5 451 için 70 biraz fazla geldi.
Bence en fazla 55e getirin -
Peki çizgi taktikleri için ne önerirsiniz ? Her mevki hücum sadece defansları geride tutuyorum.
-
City aldım 433a oynuyorum kanatları kullan ama tam oturmadı menajersizle bile berabere kaldım yardımcı olursanız sevinirim
-
bu akşam 1 buçuk saat sonra galatasary ile maçım var ben trabzonum onun kadro değerri benden çok daha iyi kupa maçı var taktiğinin 4 3 3 olduğunu öğrendim ne yapmalıyom elimde 24 m para var 1 tane sağlam transfer yapabilirim
-
Kupa finali var.
Rakibin kadro değeri 590, benimki 910m. Her mevkide üstünlüğüm var.
433 oynayacak galiba. 343 çıkmak risk mi olur? -
Arkadaşlar 1 saat sonra deplasmanda hertha berlin ile maçım var, rakip kampa gitmiş gizli antreman atmış 4231 ya da 433 oynayacak ne önerirsiniz? Benim 1 forvet 104 gerisi 99 orta saha ortalama 97 defans 97. Kadro bu şekilde rakip 101 100 arası
-
@xynthe selam mancester siti icin bir guzel taktika ver
-
@comfortablynumb1903 343 biraz riskli açık verirsin 433 çıkabilirsin.
-
@bayram-karakuş said in OSM Taktikleri:
@berkaycoban6 reel futbola göre düşün ve reel futbolda rakibini nasıl hangi anlayış ve taktikle yenebilirsin ona göre taktiklerini komple ayarla bence. Kalıplaşmış klişe taktikleri kullanırsan veya da taktik konusunda kopya çekersen istikrar yakalayamazsın. He başarilı maçların olur lakin zorlandığın taktiklerde taktiğini geliştirmez ve taktik üretemezsin. Reel futbola göre düşünüp ona göre rakibi yada rakipleri nasıl yenebilirim der ve kendine ait taktikler üretme çabası içinde olursan geçici değil kalıcı ve istikrarlı sonuçlar alırsın. He ürettiğin taktiklerde yenilgi yaşamazmısın yada puan kaybı, elbette ki yaşarsın lakin uzun vadede istikrarlı ve başarılı sonuçlar alırsın
Hocam kapanan savunmaları açmanın yollarından biri de orta sahayı kalabalık tutup tek forvetle uzaktan şut atmak olamaz mı sonuçta içeriye giremiyosun