OSM Taktikleri
-
@comfortablynumb1903 Dostum bence 6 defans ile çıkacağına eminsen dizilişi bilmem ama kesinlikle taktik olarak uzun top çıkmanı öneririm
-
Merhabalar. Mainz 05 ile lig birincisiyim Bayern,dordmund gibi takımları 433KK ve 451 ile egale ettim akşam sturtgart ile maçım var lig 2.si 343A KK kullan ofsayt taktiği evetle oynuyor ve sağlam goller atıyor. Kadro değeri olarak 150M daha iyiyim ve deplasmandayım sizce hangi taktik ile çıkmam gerekir kadrom bütün taktiklere uygun görüş ve önerilerinize açığım.
-
@allanon97-a
Eğer ofsayt tuzagini acmissa defansları ileri oynatıyordur büyük ihtimal ve deplasmanda oldugunuzu düsünürsek defansif cikmaniz daha iyi olur gibime geliyor 4-4-2 paslı oyun olabilir mesela ona göre de çizgi taktikleri baskı vs yapabilirsiniz -
Karşı takımın toplam oyuncu değeri:227m
Benim takımımın toplam oyuncu değeri: 77mAntrenman bastım.
Rakip 442B KK oynuyor.
Sizce antrenman basmama rağmen defansif mi çıkmalıyım yoksa biraz daha ofansif mi?
Evimde oynuyorum maçı. Seviye 1.
-
@kaan-mart A veya B hangisini kullanayım çizgi taktiklerini hangi aralıkta tutayım ?
-
Acil cevap verir misiniz birazdan maç başlayacak. City ile oynuyorum unitedım onun sahasında ama stadyumu 0 hakem çok sert agresif oynuyor 4 3 3 a paslasarak oynuyor adam markajı ofsayt hayır oynuyor benim kadro 312 onun 364 ve antrenman kampına gitti. Bende birazdan gidicem ve taktikleri nasil yapmaliyım ?
-
@turkaskeri75 Hemen cevap verebilir misiniz hemen yapmam lazım
-
@brhnmcn said in OSM Taktikleri:
Karşı takımın toplam oyuncu değeri:227m
Benim takımımın toplam oyuncu değeri: 77mAntrenman bastım.
Rakip 442B KK oynuyor.
Sizce antrenman basmama rağmen defansif mi çıkmalıyım yoksa biraz daha ofansif mi?
Evimde oynuyorum maçı. Seviye 1.
424B Uzun Top benim önerim.
@turkaskeri75 said in OSM Taktikleri:
Acil cevap verir misiniz birazdan maç başlayacak. City ile oynuyorum unitedım onun sahasında ama stadyumu 0 hakem çok sert agresif oynuyor 4 3 3 a paslasarak oynuyor adam markajı ofsayt hayır oynuyor benim kadro 312 onun 364 ve antrenman kampına gitti. Bende birazdan gidicem ve taktikleri nasil yapmaliyım ?
Ben aynı fikirdeyim. 343A çıkardım ben olsam. Kanatları kullan, Alan savunması ofsayt evet
-
@comfortablynumb1903 Kadro farkını kapatmak için antrenman bastım yine de üstün olduğunu düşünüyorum kendisinin. Defansif olarak hangi sistemi kullanmak bu durumda mantıklı olur?
-
@comfortablynumb1903 Üstünlük olarak tamamiyle rakip üstün. Form durumları da aynı durumda. Onun defansında 4 kişi var 1 oyuncusu oynayamıyor bu maçta.
Benim kadrom ise form olarak iyi, cezalı yok fakat 70-80 arası oyuncular ile dolu. Rakip ise 80-95 arası oyuncular ile kadrosunu doldurmuş durumda. -
@erhanyilmaz61-0 Çizgi taktiklerinide verir misin ? Bide presler ofansif olarak mi oynayayiym defansif mi onu da verir misin sana zahmet
-
@turkaskeri75 Defans geride kal, ortasaha pozisyonu koru, forvet sadece hücum. ofansif oyna çünkü 343 kanatları kullan ofansif bir taktik. Ben genelde 70 70 70 çıkarım maçlara kullanabilirsin bu taktik ile de. Bol şans
-
@erhanyilmaz61-0 Eyvallah
-
@comfortablynumb1903 adam gizli antrenman basmış muhtemelen ya taktiğini değiştirdi ya da aynı şekilde çıkmayı planlıyor. Ben 451 taktiğinde pek başarılı olamıyorum. 5-3-2 düşündüm bu maç için. Defansımdaki oyuncular son 1-2 maçtır toparlandı ama çok iyi olduklarını söyleyemem. Benevento takımın da bile 1 sezonda 7 gol yedim. Bu takımda 7 sayısını geçtim çoktan. Güvenmiyorum diyebilirim.
-
2 SORUM OLUCAK ARKADAŞLAR
1- Hedefi 16. olan takımla nasıl lider bitirebilirim taktik genel olarak taktiğim ne olmalı
2- kontra atak taktiğine en iyi diziliş ne gider küçük takımlarda kontra oynamayı düşünüyorum -
5311 harika