OSM Taktikleri
-
@Guerlain1903 Sadece dizilişe yüklenmemek lazım pres tempo mentalite, buradaki sayısal değerler çok önemli.
-
4 3 3 b pas oyunu diye taktik yok arkadaşlar karıştırmayın. tam tersi olacak 4 3 3 a pas oyunu olur.
-
@DoğukanUçanOfficialS 433B yapıp pas taktiği ayarlayanlar olabilir bu normal var bu taktik ama işe yarar mı benim umudum yok
-
@DoğukanUçanOfficialS said in OSM Taktikleri:
4 3 3 b pas oyunu diye taktik yok arkadaşlar karıştırmayın. tam tersi olacak 4 3 3 a pas oyunu olur.
Neden B değilde A yapmalıyız hocam...Bilgi verirsen iyi olur
-
Arkadaşlar, Tottenham olarak lige başlıyorum 433 b düşünüyorum. İnce ayarlar verir misiniz bana şampiyonluk için
-
Arkadaşlar akşama maçım var bu maçı mutlaka almam en kötü beraberlik lazım rakibin fikstürü çok rahat çünkü. 433b kanatları kullan ofsayt taktiği var ve alan savunması yapıyor. Takım güçlerimiz birbirine denk ve genelde 100 üstü. Benim ortasaha daha iyi ama forvette 2 adam 100 üstüyken biri 96. Maç deplasmanda. Nasıl bir taktik yapabilirim ve dizilişe nasıl yerleştirmeliyim adamları?
-
Arkadaşlar Torino için lig başı taktik arıyorum yardımcı olur musunuz ?
-
4-4-2 kk oyna ama kanatları ofansif yap
-
kanatları nasıl ofansif yapacağım acaba
-
@Guerlain1903 orta sahayı forveti destekle demek istemiştir o
-
@YYYounes Bi kere kesinlikle adam markajı ile oyna. 433-B kanatları kullan ofsaytı kapalı tut mücadele normal kalsın "Sadece hücum - forveti destekle - bekler ileri geri" tam saha baskı stil ofansif ve son olarak tempo yüksek hızda pas. İnşallah kazanırsın kardeşim. Ki bir aksilik olmadığı taktir de kazanırsın. Maç sonucunu bana özelden yazarsan sevinirim
-
@cassano90 442 a kk yı detaylı yazar mısın çizgi taktikleriyle vs
-
@Guerlain1903 ofansif gücü en yüksek olanları kanatlara koy yani. 68lik adamı kanata koyma
-
@YYYounes dostum ligde kaçıncı sıradasın? 5 haftada 2 gol atmışsın bende Real Madrid olsa her maç 4-5 atardım taktiğine bir göz at bence