OSM Taktikleri
-
@F.S.M.0.13 oyun stili nasıl olmalı ? Kanatları kullan mi paslasarak mi
-
Rakip 442 a paslı oynuyor ben 433b kk oynuyorum benim kadrom daha güçlü sadece paslı oyuna karşı alan savunması mı yoksa adam mı yapayım
-
@Guerlain1903 Alan savunması daha iyi randıman verebilir.
-
@mrtgll33 cevabın için teşekkürler
-
@Guerlain1903 Rica ederim
-
@AtillaTurker kanatlar daha iyi
-
Arkadaşlar Tempoda Oyun Konturolü Ayarı Yeni Sürümde Ne Oluyor Yavaş Oyun Kur, Oyunu Geride Tut , Topa Hakim Ol Bunlardan Hangisi
-
Şu 2.5 katına satma olayının konusu kim açtıysa adamın dibi en kötü oyuncuları 2.5 katına satıp onun parasına 90'lık oyuncularla donatıyorum kadroyu
-
Selam beyler rakibim tottenham eğer bu maçı kazanırsam şampiyonluk ihtimalim %70 falan olucak sizce nasıl kadro çıkıyım 4 3 3a veya 4 3 3b kanatları kullan iş görür mü cevaplarınızı bekliyorum
-
@F.S.M.0.13 Adam adama savunma yapıyor adam adamaya karşı kaleyi görünce vur sıkıntı oluyor diye biliyorum senin görüşün ne?
-
@mezarlýk zaten bahsettiğimiz gibi 451 yada 4231 oynayacaksan kaleyi görünce vur sisteminden başka sitemle oynaman hata olur çünkü bu dizilislerde kanat veya pasli oyun pek iyi degildir rakibin adam adama oynaması bence senin için bir avantaj çünkü hataya açık bir durum bu genelde defansı çok çok iyi olan ve karşı rakibinin hücum hattı zayif olanlar kullanir bunu
-
@MakaveliLegacy gol atmak istiyorsan tabiki
-
-
@Curtis-Parker @babuşthekıro Böyle düşünmemin sebebi ekip savaşların ekip içi maçlarında maç veren kişiler genelde dikkatli ol sertliğini kullanır
-
@mezarlýk said in OSM Taktikleri:
@F.S.M.0.13 Adam adama savunma yapıyor adam adamaya karşı kaleyi görünce vur sıkıntı oluyor diye biliyorum senin görüşün ne?
Sen kgv oynuyor rakip adam adama oynuyorsa sıkıntı. Birde kadrosu özellikle defansı senin oyunculardan daha güçlü ve kaliteliyse hep sıkıntı. Önemli şeyler bunlar...Dikkat etmek lazım. Şampiyon da eder şampiyonluktanda eder..
-
@F.S.M.0.13 said in OSM Taktikleri:
@mezarlýk zaten bahsettiğimiz gibi 451 yada 4231 oynayacaksan kaleyi görünce vur sisteminden başka sitemle oynaman hata olur çünkü bu dizilislerde kanat veya pasli oyun pek iyi degildir rakibin adam adama oynaması bence senin için bir avantaj çünkü hataya açık bir durum bu genelde defansı çok çok iyi olan ve karşı rakibinin hücum hattı zayif olanlar kullanir bunu
Onun defanslarıyla benim hücum oyuncuları hemen hemen eşit sayılır.Ama ben de 4-3-3 oynadığım için 5 tane kaliteli orta saha çıkartmam zor olur sizce 4-3-3 kaleyi görünce vur nasıl olur?
@GS_METECAN said in OSM Taktikleri:
Sen kgv oynuyor rakip adam adama oynuyorsa sıkıntı. Birde kadrosu özellikle defansı senin oyunculardan daha güçlü ve kaliteliyse hep sıkıntı. Önemli şeyler bunlar...Dikkat etmek lazım. Şampiyon da eder şampiyonluktanda eder..
Ben kanatları kullana karşı ofsayt taktiği yapmıyor ve alan savunmasıyla çıkıyorum rakip benden güçsüz değilse sizce ofsayt taktiği yapılmalı mı ?
-
@F.S.M.0.13 said in OSM Taktikleri:
Onun defanslarıyla benim hücum oyuncuları hemen hemen eşit sayılır.Ama ben de 4-3-3 oynadığım için 5 tane kaliteli orta saha çıkartmam zor olur sizce 4-3-3 kaleyi görünce vur nasıl olur?
@GS_METECAN said in OSM Taktikleri:
Ben kanatları kullana karşı ofsayt taktiği yapmıyor ve alan savunmasıyla çıkıyorum rakip benden güçsüz değilse sizce ofsayt taktiği yapılmalı mı ?
433 kaleyi görünce vur oynamanın oyunda hiçbir mantığı da yok izahıda. Ofsayt taktiğini de açmazsan iyi olur...Bunu da uzun uzun anlatmayayım şimdi. Neden açık olmaması gerektiğini...Yoksa 1 sayfa yazı çıkar...Olmaz